داداشم فوق لیسانس ..مهندس نفته.ماساکن مشهدیم.ولی برادرم عسلویه اس.حقوقش۱۸میلیونه و ماهی یه پرواز به مشهد داره رایگان..زنش باید بره اونجا زندگی کنه.به نظرتون دختر پیدا میشه
نه عزیزم اگه معدلش الف باشه بدون ازمون استخدامه..مخصوصا تو دولت رییسی...داداش منم دانشگاه اهواز درس ...
ایشششالا
خدا از دهنتون بشنوه
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
عزیزم این حق اون خانمه که بعد یه مدتم قبول نکنه مگه ما تا اخر روتمامحرفامون موندیم کمتر کسی پیدا میشه تا اخرین لحظه بمونه اگر یک درصدم بعد چند وقت پشیمون بشه شما خوتش تو شیشه نکنید که خودت ازاول قبول کردی وما شرط گذاشته بودیم وازاین حرفا یکمتو انتخابتون وجدان هم به خرج بدین یادتون نره