2777
2789
عنوان

کسی حاضره با این شرایط زن داداشم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 123 پست
نه عزیزم اگه معدلش الف باشه بدون ازمون استخدامه..مخصوصا تو دولت رییسی...داداش منم دانشگاه اهواز درس ...

ایشششالا

خدا از دهنتون بشنوه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنیم حالا.خیلی ناراحتم

عزیزم این حق اون خانمه که بعد یه مدتم قبول نکنه مگه ما تا اخر روتمام‌حرفامون موندیم کمتر کسی پیدا میشه تا اخرین لحظه بمونه اگر یک درصدم بعد چند وقت پشیمون بشه شما خوتش تو شیشه نکنید که خودت ازاول قبول کردی وما شرط گذاشته بودیم وازاین حرفا یکم‌تو انتخابتون وجدان هم به خرج بدین یادتون نره 

چه خوب پس میشه اونجا ساکن بشه چون اغماریه .پانزده روز سر کاره و پانزده روز استراحت

اینجوری که خیلی خوبه شهر پارسیان نزدیکش هست و مردمان بسیار بسیار بسیار خوب و آرومی داره

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...