2777
2789
عنوان

کسی حاضره با این شرایط زن داداشم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد فکر نمیکردم اینجور باشه

خودم بودم ناراحتی اعصاب پیدا کردم و به سال نکشیده برگشتم 

توی تمام شهر یه بوی گاز خاصی پیچیده 

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
برادر من نخبه بودن و بورسیه صنعت نفت شدن از همون اول

اها

برادر من این دانشگاه رو قبول شد دانشگاش مال خود وزارت نفته قبلنا بورسیه اسستخدام بود واسه دانشجوای این دانشگاه ولی الان پارتی میخاد

خیلی واسه داداشم نگرانم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
اها برادر من این دانشگاه رو قبول شد دانشگاش مال خود وزارت نفته قبلنا بورسیه اسستخدام بود واسه دانشج ...

نه عزیزم اگه معدلش الف باشه بدون ازمون استخدامه..مخصوصا تو دولت رییسی...داداش منم دانشگاه اهواز درس خوند.

استارتر جان بهترین راه اینه که از همون شهرهای نزدیک عسلویه برادرتون زن بگیرن که خانومشون هر وقت احساس دلتنگی کردن بتونن براحتی به خانوادشون سر بزنن 

غربت اونم جایی مثل عسلویه برای خانومها واقعا سخته