2777
2789
عنوان

کسی حاضره با این شرایط زن داداشم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 123 پست
به شدت پسر مومن و خوبیه.اصلا با زنی حرف نمیزنه.نخبه بود و رتبه۴۰کنکور.بسیار مهربان .اصلا من تا به حا ...

حیف نمیخام. دخالت کنم تو اینجور موضاعات   وگرنه  مورد های  خوبی سراغ داشتم  مومن مذهبی

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقااینحرفا چیه؟ داداشت خودش چطور تاحالاکسیو مدنظر نداشته؟ نمیگم فقط دوستی ! بلاخره همکاری همکلاسی چ ...

اصلا تو این باغا نیس.میگم خیلی مومنه‌.حتی به دختر نگاه نکرده.الانم گفته خودتون برام زن انتخاب کنید البته گفته شرایطشو

اصلا تو این باغا نیس.میگم خیلی مومنه‌.حتی به دختر نگاه نکرده.الانم گفته خودتون برام زن انتخاب کنید ا ...

عزیزم بلاخره ادم یه جایی دلش۰ واسه یکی میلرزه هر قدرم مذهبی ومومن 

مگر ایناادم نیستن مکر دل ندارن؟!

حالا یه فرصتی بهش بدین شاید خودش از این حصار بیاد بیرون

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
چرا برادرت برای حجاب شرط چادری گذاشته فک نمیکنی اینکار سلب ازادی همسرشه

خوب ما خواستگاری دختری میریم که چادری باشه و خودش چادرو انتخاب کرده.حالا مانتویی مومن هم اشکال نداره.مانتویی محجبه

چادری.مومن.خوش اخلاق.قدش متوسط.مهربون و باحیا .قیافشم معمولی.تحصیلاتشم دیگه لیسانس 

یکیو سراغ دارم ولی نمیدونم قبول کنه یانه داره علوم ازمایشگاه میخونه چادری هم هست از اخلاق ک من نمیدونم وای بامن ک خیلی خوش اخلاقه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶