داداشم فوق لیسانس ..مهندس نفته.ماساکن مشهدیم.ولی برادرم عسلویه اس.حقوقش۱۸میلیونه و ماهی یه پرواز به مشهد داره رایگان..زنش باید بره اونجا زندگی کنه.به نظرتون دختر پیدا میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشماش چه رنگی ؟من فقط چشم رنگی دوست دارم خیلی دنبال مشایل دیگه نیستم😂😂😂😂😂😂
لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس