2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه فقط شروع کن و تمام توانتو بزار

داری امیدوارش میکنی الکی یا دیدی ک میگی ؟؟

کی و کجا؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

باید هر سه پایه رو باهم پیش ببره اینطور نباشه بگه این ماه دهم رو تموم میکنم ماه دیگه یازدهم و دوازدهم . 

اره چرا نشه فقط باید کاملا وقت و تمرکزتو بزاری روش و هی نگی نمیشه نمیشه

باید هر سه پایه رو باهم پیش ببره اینطور نباشه بگه این ماه دهم رو تموم میکنم ماه دیگه یازدهم و دوازده ...

ببین باید از پایه شروع کرد رفت بالا مثلا تو پایه تابع رو ندونی نمیتونی دوازوهم رو بفهمی ریاضیشو که 

مباحث یکسان باید از صفر شروع کرد و ادامه داد

نظر من اینه 

حرف شما هم درسته چون سوالات تر کیری باید همه رو کنار هم در نظر داشت

داری امیدوارش میکنی الکی یا دیدی ک میگی ؟؟ کی و کجا؟

بله عزیزم

افرادی هستن که بودن اسفند شروع کردن برای رسیدن به فرهنگیان و پیراپزشکی و اینا که کاملااا وقت مناسبیه

برای پزشکی نیاز به تلاش خیلی زیاد هست ولی اونم میشه

فقط باید شروع کرد و با برنامه ریزی درست پیش برد

ببین باید از پایه شروع کرد رفت بالا مثلا تو پایه تابع رو ندونی نمیتونی دوازوهم رو بفهمی ریاضیشو که&n ...

مباحث پایه بله .

درسی مثل عربی ، جامعه شناسی ، علوم و فنون و ریاضی اینطورن 

برادرام اصلا درس نمیخوندن صفر صفر تجدیدی هم داشتن هیچی نمیفهمیدن از ساده ترین مباحث سال آخر شروع کرد ...

چه ساالی؟این مهمه !چون کنکور سالای اخیر با کنکور قبل ۹۵ خیلی فرق کرده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد