2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

222 بازدید | 24 پست

من ۲۲ سالمه دوساله عروسی کردم ...من اصن ب بچه علاقه ای نداشتم واز همون اول گفتیم ۳ یا ۴ سال بعد عروسی ....

تا اینکه ناخواسته باردار شدم...چیکار کنم افسردگیم نگیره ؟کسی مثله من بوده؟

خوبه ک

قدمش خیر باشه براتون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر دلم میخواد ناخواسته حامله بشم😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

ناخواسته چیه خاستی ک شده دیگ ی حرفای میزنین ک اونکارو نکنیین جلوگیری کنین ک نشع 

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
من انقدر دلم میخواد ناخواسته حامله بشم😂😂😂

من بیشتر😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

برا تو ناخواسته بوده 

خدا برات خواسته 

مبارکت باشه و انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه❤🌺🌸

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
ناخواسته چیه خاستی ک شده دیگ ی حرفای میزنین ک اونکارو نکنیین جلوگیری کنین ک نشع 

همینو بگو هیچ وقت معنی این جمله رو درک نکردم . البته انشاالله سرم بیاد بفهمم😅😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من بیشتر😅

😂😂😂😂😂😂😂خداروشکر تنها نیستم

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
همینو بگو هیچ وقت معنی این جمله رو درک نکردم . البته انشاالله سرم بیاد بفهمم😅😅

اخه واقن نمیشه من هر سری ک تو رابطع همسرم اونکارو کرده قرص خوردم 

ناخواستع ینی اون نفمه تو نفمی ک بخای قرص بخوری اینم شدنی نیس

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐