نارخاتون مدیر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1654 عنوان بارداری ناخواسته | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست من ۲۲ سالمه دوساله عروسی کردم ...من اصن ب بچه علاقه ای نداشتم واز همون اول گفتیم ۳ یا ۴ سال بعد عروسی ....تا اینکه ناخواسته باردار شدم...چیکار کنم افسردگیم نگیره ؟کسی مثله من بوده؟ 1400/12/08 | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 8540 جاری من اینجور شد ولی الان نطرش عوض شده عاشق بچشه اون تازه کلی چیز خورد که سقط بشه ولی نشد شوهرشم نمیخواست... ولی الان جفتشون عاشق دخترشونن . خدا داده دیگه یه فرشته کوچولو بی دعوت داره میاد پیشتون ردش نکنید. خیلی ها حسرت داشتنش رو دارن.
نارخاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1654 ببخشید فضولی میکنم اگه اشکالی نداره روش جلوگیریتو میشه بگی؟ ما چند سال طبیعی جلو گیری داشتیم و هیچی نشد ...رابطه بدون پیشگیری دوروز مونده ب پریود
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 اخه واقن نمیشه من هر سری ک تو رابطع همسرم اونکارو کرده قرص خوردم ناخواستع ینی اون نفمه تو نفم ... مگه میشه آخه نفهمی؟ این ناخواسته نمیشه یعنی شدم شد بهتر😅 خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
نارخاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1654 اخه واقن نمیشه من هر سری ک تو رابطع همسرم اونکارو کرده قرص خوردم ناخواستع ینی اون نفمه تو نفم ... قرص اورژانسی منظورته؟
نارخاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1654 جاری من اینجور شد ولی الان نطرش عوض شده عاشق بچشه اون تازه کلی چیز خورد که سقط بشه ولی نشد شوهرشم نم ... نبابا سقط چون بچه اولمه ترسیدم
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 ما چند سال طبیعی جلو گیری داشتیم و هیچی نشد ... رابطه بدون پیشگیری دوروز مونده ب پریود عزیزم خیلیم خوبه مبارکت باشه❤️ الکی هم جای خوشحالی انرژی منفی نده . هررر چی باشه تبعاتش از اینکه بعدا نشه خیییلی کمتره خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
نارخاتون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1654 عزیزم خیلیم خوبه مبارکت باشه❤️ الکی هم جای خوشحالی انرژی منفی نده . هررر چی باشه تبعاتش از اینکه بعد ... همش خودمو سرزنش میکنم
miss_nlekrj عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1374 قرص اورژانسی منظورته؟ ارع معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 همش خودمو سرزنش میکنم اصصصلا این کارو نکن مطمئن باش که خیره برات عزیزم . آخه مگه چیز بدیه بعدم دوسال گذشته دیگه به موقعش بود بعدش دیر میشه . خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 8540 نبابا سقط چون بچه اولمه ترسیدم حق داری چون پزشک ها میگن سقط کلی عوارض داره خصوصا اگر سقط خود خواسته و با دارو باشه حتی میتونه باعث نازایی بشه