2777
2789

شوهرم چن شب پیش یه زن بیشعور بهش زنگ زد ویکم لوند بازی پشت گوشی ..معلوم بود تنش میخارید

شوهرم قطع کرد گوشی رو..

منم سریع سیمکارتشو انداختم روگوشیم مسدود کردم شماره زنیکه اشغالو..گذاشتم رو گوشیش یواشکی.

الان بنظرتون روگوشی خود شوهرمم مسدوده؟؟؟چون گوشیشو گشتم پیدانکردم چجوریه..انگلیسی بودتنظیماتش.مجبورشدم یواشکی بزارمش رو گوشیم ومسدودش کردم وبرش گردوندم رو گوشی خودش.بنظرتون بازم مسدوده....پیام بده زنیکه چی میره براش؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی که روش خطه فقط مسدود میشع

چرا شوهرت بخاطر تو مسدودش نکرد؟

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
چجوری‌.سردر نیاوردم ازگوشیش اخه

شماره زنه که افتاده رو گوشی شوهرت 

بزن روش یه دکمه هست block contact  اونو برن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی