هنوز ازدواج نکردیم عقد هستیم ، چندوقت پیش یه مسئله ای پیش اومد که من و خانوادم تصمیم به جداشدن گرفتیم البته بعدش یا پادرمیانی بقیه بزرگترا قضیه سرو تهش بهم اومد ، ما کامل کار شوهرم و خانوادشو فراموش کردیم ولی اونا از اون روز خودشونو گرفتن و با ما هیچ ارتباطی ندارن:/ از همون شب شوهرم از اینستا ریمووم کرده بود ک من فورا توی جمع بهش گفتم اون قسم میخورد ککار من نبوده حتما یکی دست زده ب گوشیم حذفت کرده بعدش به خاطر حرف بقیه کوتاه اومدم و اصلا هیچی به روش نیاوردم و همش منتظر بودم توی این مدت دوباره فالوم کنه اما انجامش نداد چندشب پیش میخواستم پیجشو چک بکنم که دیدم کلا بلاکم کرده هردو تا پیجم و یعنی نه تنها توی این مدت دوباره فالوم نکرد کامل زده بلاکمم کرده 😶 الان نمیدونم به روش بیارم باهاش دعوا کنم که چرا اینجور میکنه اینهمه لج و لجبازی و بچه بازی برای چیه یا اینکه کلا بهش اهمیتی ندم تا به وقتش ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡 خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
عزیزم خداتو بیچاره نکن جدا شو اگر واقعا باهاش خوب نیستی
چی بگم گلم ، دیشب بعد مدتها دوباره دیدمش اومده بود خونمون باهاش خیلی خوب بودم کلی صحبت کردم باهاش فیلم دیدم بازم هیچی تغییر نکرد، حتی یه پیام خشک و خالی نداده ...
این یا کلا خشک و سرده که اینطور آدما غیرقابل تحملن یا دلش جای دیگه ست که با این توصیفاتی که کردی عرضه اینم نداره. همون مورد اوله
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
این یا کلا خشک و سرده که اینطور آدما غیرقابل تحملن یا دلش جای دیگه ست که با این توصیفاتی که کردی عرض ...
نمیدونم کلا هیچوقت اونقدر گرم نبوده منم علاقه ای بهش ندارم دوستش ندارم نمیتونم باهاش عاشقانه رفتار کنم اونم تلاشی نیمکنه،،،واقعا احساس رضایت ندارم احساس خوشبختی ندارم دیشب هم کلی با مامانم دعوام شده نیمدونم مشکلش چی بود همش میگفتم تقصیر توسعه مشکل توسعه همه مشکلات به خاطر توسعه چون که نزدیک یکی دو ساعت با دوستم تلفنی صحبت کردم گفتیم خندییم میگفت چرا با نامزدت اینجوری نیستی :( خب وقتی اون چیزی نمیگه من چیکار کنم :( اینقدر مامانم بهم حرف زد میگفت بی عرضه ای فلانی همش تقصیر توعه کلی گریه کردم دیگه واقعا از همه شرایط خسته شدم نمیتونم هم با این پسر ادامه بدم واقعا جدا شدن ازش شدن آرزوی قلبیم
چه مادر جالبی... واقعا نمیدونم چی بگم. من تاپیکهای قبلیتم خوندن بنظرم تا الانش هم خیلی خودتو کوچیک کردی.....
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
البته به نظر من این کارای شوهرت خیلی بچه گانه س مثلا میگه خوشم نمیاد استوری عاشقانه بزارم با این حال که بدش میاد به خاطر دل تو بزاره نه اینکه بیاد بلاک ریموود کنه این کارا خیلی مسخرس حرف یه عمر زندگیه ببخشید این سوال میکنم واقعا همو دوست داشتید که ازدواج کردید یعنی اینه عاشق هم بودید چون میدونید چیه به عقیده خودم اگه کسی طرف ش و واقعا دوست داشته باشه براش هرکاری میکنه خوشحال بشه نه اینکه بیاد این کارا و انجام بده خوندم که فقط شما اکثرا باهاش تماس دارید یا پیامک اما از جانب شوهرتون چیزی نیست واقعا اگه بخوادتون باید کارای کنه که شما رو راضی کنه نه این که سر چیزای مسخره بلاک کنه