2777
2789
عنوان

عادتای خوبتون

105 بازدید | 10 پست

بیاین از عادتای خوبی که در خودتون ایجاد کردین و ازش راضی این بگین و به دیگران پیشنهاد بدید🌹یا عادتای بدی که حذف کردین

از خودم شروع میکنم من عادت داشتم وقتی از خواب بیدار میشدم اول فکر تمیزی خونه و غذا و اینا بودم به خودم میومدم می‌دیدم شده ۱۲ ظهر ولی هنوز یه شونه به موهام نزدم یا لباس خوابم تنمه...چن وقته در راستای دوست داشتن خودم تصمیم گرفتم اول که از خواب بیدار میشم به خودم رسیدگی کنم و لباس قشنگی بپوشم و موهامو خوشگل ببندم و یه رژی بزنم بعد برم سراغ کارای خونه...چرا باید همه چی رو به خودمون ترجیح بدیم و اینو به آقایون هم القا کنیم ما خانما؟

شمام بگین؟

نماز خوندنو دوباره از سر گرفتم

روزمو با موسیقی و ورزش شروع میکنم.

هر روز شعر میخونم

خیلی خیلی جدی اصرار در حفظ شعر دارم(واقعا برام لازمه)

هر روز کتاب میخونم.شده چند صفحه حتی تکراری

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز خوندنو دوباره از سر گرفتم روزمو با موسیقی و ورزش شروع میکنم. هر روز شعر میخونم خیلی خیلی جدی ...

به به نماز و ورزش و موسیقی و شعر..یهو بگو ترکیب برنده

من نمیتونم به نماز عادت کنم🥲خیلی دوسسس دارم ولی نتونستم ادامه بدم هیچ وقت...مذهبی نیستم ولی بم آرامش میده با خدا خلوت کردن

وای نماز:( ادامه شم دادی؟چطور

قبلا خیلی خوب نمیخوندم یعنی مثلا ظهر و میخوندم شب و نه!

اما الان تا اذان میگن سریع میرم وضو میگیرم یا سعی میکنم اینجوری باشم

راستش من واقعا حس کردم که نیاز دارم به نماز خوندن...دوستش دارم

و اینکه چقدر از نظر علمی روی بدن و چاکرا تاثیر داره واقعا من و شگفت زده کرد

پروانه.
قبلا خیلی خوب نمیخوندم یعنی مثلا ظهر و میخوندم شب و نه! اما الان تا اذان میگن سریع میرم وضو میگیرم ...

راستش من ارتباط با خدارو دوس دارم ولی حالا خود نماز دروغ چرا...نگم که بحث اعتقادی نشه ولی به صورت عربی آرومم نمیکنه

قبلا خیلی خوب نمیخوندم یعنی مثلا ظهر و میخوندم شب و نه! اما الان تا اذان میگن سریع میرم وضو میگیرم ...

ولی دوس دارم سر تایم مشخص مرتب و اراسته با خدام حرف بزنم حتما.مطمینم خیلی آرومم میکنه

اره دقیقا 

منم تاثیرش رو چاکراها رو دیدم

و این ک کعبه قوی ترین قطب مغناطیسی زمینه