2777
2789

دخترم عادت کرده رو ننو شیر بخوره 

( نپرسین چطوری که توضیح شم سخته 😭😂😂) 

بعدم رو ننو باید بخووابه 

حالا ننو براش کوچیک شده اما همچنان معذب میخوابه . 

نمیدونم چیکار کنم نظری ندارین؟ 

چند بار رو پا امتحان کردم نمیخوابه 😭

دخترم الان ۸ ماهشه 

اونقدرم رو ننو خوابیده که پشت کله ش صاف شده 

این خارجی ها چطوری بچه رو میذارن رو تخت خودش میگیره میخوابه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننو کع بود و چع کرد🔫😐

همون گهواره 

بهش میگن ننو  😂

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

دختر من کلا تو بغل میخوابید.. وامیستادم بغلم میخوابید تاب میدادم دستم کمرم زانوم داغون شد.. دقیقا دوسال ونه ماهو پونزده روز عذاب کشیدم.. دیگه گفتم خودت بخواب اینقدر منو زد اذیت کرد.. منم بازی میکردم خسته بشه ظهر نخوابوندم تا الان یه ماهی میشه تو رختخوابش میخوابه 

شمام سریع شروع کن چندشب اذیت میشی اما راحت میشی ببین رو پا نذار اونم ازار دهنده ست

پشت کله صاف خیلی خوشگلتره ک ، پسرم پشت کلش صاف بود سرش بزرگتر نشون میداد تپلی هم بود خوشگل بود

ولی میدیدم دوستاش پشت کلشون گرد بود خیلی فرم سرشون زشت بود

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
دختر من کلا تو بغل میخوابید.. وامیستادم بغلم میخوابید تاب میدادم دستم کمرم زانوم داغون شد.. دقیقا دو ...

تروخدا بهم بگو دقییقا چیکار کردی ؟ 

فگر کن دخترم حتی تو ننو شیر میخوره شیر خودم 

کمر برام نمونده