2777
2789
عنوان

اگه متوجه خبانت مادرتون به پدرتون بشید چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 137 پست
بیشتر  توضیح میدی؟ که چیکار کدی و آخرش چیشد

یه فیلم درباره‌ی این موضوع پیدا کن، با مامانت ببینین. بعد بگو چه مادر بی‌رحمیه که با بچه‌ش این کارو میکنه.

به پدرت اصلا نگو فعلا. به روی مادرتم هم نیار.

ایشالا پشیمون شه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ببین بابام مهری خرج مامانم نمیکنه در واقع خیلی آداب رفتار با زن رو بلد نیست اما حقیقت با من که ...

شرایط سختیه، انشاا.. خدا کمکتون کنه هم به مادرت که سر عقل بیاد هم به شما که تو بتونی این لحظه های پر استرس رو مدریت کنی  

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
داره توجیح میکنه ببخشید از تاپیک رفتم بیرون متوجه نشدم که آیا توضیح دادید چندسالتونه؟ چندتا خواهر ب ...

دو تا 

من نوجوونم برادرم هم جوونه زیر ۲۰ سال که اصلا مدتیه با ما زندگی نمیکنه

همین مامانم به بهونه یا واقعا نمیدونم میره شهری که برادرم هست که مثلا پیش برادرم باشه هرچند وقتی میره برادرمفقط میاد بهش سر میزنه پیشش نمیمونه یعنی برادرم خودش نمیخواد نه که مامانم میگه نیا  اونی هم که متوجهذشدم باهاش رابطه داره تو همون شهره 

خیانت در چه حد؟ من یبار متوجه شدم به روی خودم نیاوردم دیگه تموم شد خود به خود

من در حد تماس و پیامک دیدم ولی فکنم آرایش میکنه از خودشم  عکس میگیره میفرسته  بیرون قرار حضوری نمیدونم

دو تا  من نوجوونم برادرم هم جوونه زیر ۲۰ سال که اصلا مدتیه با ما زندگی نمیکنه همین مامان ...

آخی عزیزم که چه فشار روحی رو داری تحمل میکنی مخصوصا اینکه سنت کمه. کاش میشد با یه مشاور مشورت کنی بهترین راه حل رو بهت بگه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
من در حد تماس و پیامک دیدم ولی فکنم آرایش میکنه از خودشم  عکس میگیره میفرسته  بیرون ق ...

عاااا

مامان منم در همین حد بود

ولش کن مطمئن باش مامانت اگه جرئت جدا شدن داشت تا الان جدا شده بود...بنابر این زندگیتون خراب نمیشه اگه بابات نفهمه...پس توهم شلوغش نکن :)

دیدی که گفتی و انکار کرد

تاثیری نداره حرف زدنت باهاش

من سالها پیش متوجه شدم ولی از روی خودخواهی که توجه هیچکدوم رو از دست ندم نگفتم ب پدرم مادرم بعد سه ...

یعنی باید میگفتی؟

من به روی مامانم اورذم چون دیگه داشتم نابود میشدم 

امروز به روش آوردم بحث و دعوا کردیم و فقط انکار کرد

پس کشش نده. بهش فرصت بازگشت رو بده. من خودم مادرم عزیزم.

صد در صد اشتباه کرده ولی هم زن و هم مرد نیاز به همدم داره. آدم همدمش رو که از دست میده، گاهی از راه نادرستش دنبالش میگرده. بهش فرصت بده که برگرده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟