2777
2789
عنوان

اگه متوجه خبانت مادرتون به پدرتون بشید چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 137 پست
میدونی میترسم  به بابام بگم   از ناراحتی خدای نکرده سکته ای بیماری چیزی بیاد سراغش

حق داری موضوع ساده ای نیست ولی بالاخره باید بدونه. نمیدونم چرا خیانت؟خب طلاق بگیرید بعد برید پی خوشگذرونیتون

من نمیتونم ببینم بابام مهر و محبت و پولش رو خرج مامانم کنه اونوقت مامانم برای یکی دیگه دلبری کنه 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا وقتی همو نمیخوان خیانت میکنن خب جداشین بعد اره اولش مشکل دارن میرن با یکی دردودل میکنن بعد عادت میکنن ب هم ک هی مشکلاتشونو بگن،ک بعد وابسته هم میشن یا نه طرف مشکل داره خونه چ مرد چ زن می‌ره درد و دل می‌کنه انقدر از شریک زندگیش پیش طرف بد میگه ی غول میسازه ک طذف مقابلش میگه خب این مشکل داره چقدر، چقدر داره ظلم میشه بهش بذار من ارومش کنم اینجوریه ک این داستانا شرو مبشه و من یک مورد هم ندیدم ک بعدش ب خیر بگذره همش یا لو رفتن یا ابروشون رفته فهمیدن یا قایم کردن فک کردن کسی نفهمیده یا زندگی خراب کردن

حق داری موضوع ساده ای نیست ولی بالاخره باید بدونه. نمیدونم چرا خیانت؟خب طلاق بگیرید بعد برید پی خوشگ ...

البته ببین بابام مهری خرج مامانم نمیکنه در واقع خیلی آداب رفتار با زن رو بلد نیست اما حقیقت با من که دحترشم مثل پرنسس برخورد میکنه  

وضع بدیه

میدونی شاید گاهی میگم مامانم بخاطر پول با بابام مونده

مادر من فقط به خاطر پول و حرف مردم داره زندگی میکنه

پدرم اشتباه خیلی زیاد داشته ولی هرکاری کنم پدرمه دوسش دارم اما همش تو خونمون نفرین به بابام و فحش و...

مامانم هیچچچچ وقت درکم نکرد که چه اسیبی بهم زد

ولی الان دیگه بی خیالم هرکاری میخان بکنن

مامانم میگه بخاطر شماها نمیتونم جدا شم

داره توجیح میکنه

ببخشید از تاپیک رفتم بیرون متوجه نشدم که آیا توضیح دادید چندسالتونه؟ چندتا خواهر بردارید، مادرتون میدونه شما خبر دارید

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

من سالها پیش متوجه شدم ولی از روی خودخواهی که توجه هیچکدوم رو از دست ندم نگفتم ب پدرم

مادرم بعد سه سال دست از کارش کشید

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
حق داری موضوع ساده ای نیست ولی بالاخره باید بدونه. نمیدونم چرا خیانت؟خب طلاق بگیرید بعد برید پی خوشگ ...

نه اسی نگو نگو ولی هی تهدید کن مادرتو اینجوری خودتو خراب میکنی شرایطو بدتر می‌کنی بخدا بذار خودش بفهمه