2777
2789
عنوان

اگه متوجه خبانت مادرتون به پدرتون بشید چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 137 پست
به پدرم میگم، حقشه بدونه اینجا دیگه به خودش مربوطه تو دخالت نکن یا هر چیز دیگه معنی نداره 

میدونی میترسم  به بابام بگم   از ناراحتی خدای نکرده سکته ای بیماری چیزی بیاد سراغش

ببین حقیقتش دلیل خیانتش فکنم مشحصه  مامان و بابام بدون عشق و علاقه ای با هم ازدواج کردن و بچه ...

پدر مادر منم همین بودن ازدواج سنتی مزخرف اما بعدش عاشق هم شدن اما الان مامانم خیلی از بابام به خاطر رفتاراش سرد شده تا مرز طلاق رفتن 

نمیدونم چیکار باید کرد انشالله که مثل من ازین قضیه اسیب جدی نخوری اما به نظرم یه مشاور برو از اون بخواه که راهنماییت کنه شاید اصلا لازم نباشه که وارد این قضیه بشی و سکوت کنی بهتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين مادر ديگه ارزش و احترام خودشو از دست ميده . چه بخواييم چه نخواييم ديگه نميتونيم مثل قبل دوستش داشته باشيم . اين مادرها همون مادرهايي هستن كه آخر عمر در بهترين حالت سر از خانه ي سالمندان در ميارن . 

تمام زندگی من. به هم پیچید با این موضوع  حتی ازدواجم اسی کاش اینجا بودی یکمی گریه میکردم کنار ...

خدایآآآآ 😩😩 

به خودم میگم اهمیت نده زندگیتو بکن 

اما هی با خودم میگم از بابام همش پول میکشه بهش خیانتم میکنه حتی نمیدونم فکنم به اونا هم پول میده

اين مادر ديگه ارزش و احترام خودشو از دست ميده . چه بخواييم چه نخواييم ديگه نميتونيم مثل قبل دوستش دا ...

دیگه هیچ وقت اون احترام برنمیگرده درسته

دیگه اصلا نمیتونی دوسشون داشته باشی

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
پدر مادر منم همین بودن ازدواج سنتی مزخرف اما بعدش عاشق هم شدن اما الان مامانم خیلی از بابام به خاطر ...

مامانم یه وقتایی میگه با مشاور حرف بزنم ببینم چیکار کنم زندگیم بهتر شه چون حتی جواب سلام همدیگرو نمیدن

من همیشه بهش میگم زندگی شما تموم شدس شاید پدر مادر شماهم همین باشه و کاری از دستت بر نیاد

به نظرم قبل ازینکه کاری کنی با یه مشاور مشورت کن

خدایآآآآ 😩😩  به خودم میگم اهمیت نده زندگیتو بکن  اما هی با خودم میگم از بابام همش پول ...

نزار بیشتر از این پیش بره همین الان همه چیو فاش کن

بعدا. شاید بدتر بشه. دیگه واقعا پدرت بلای شرس بیاد....،،💔

اين مادر ديگه ارزش و احترام خودشو از دست ميده . چه بخواييم چه نخواييم ديگه نميتونيم مثل قبل دوستش دا ...

با این جمله ها غمم گرفت 😢

درست میگی دیگه به مامانم اون حس قدیمو ندارم

ممنون عزیزم امیدوارم به خیر بگذره

خواهش میکنم گلم

انشالله

فقط یه تجربه بهت بگم

قاطی دعواهاشون نشو چون عذاب وجدانش باهات میمونه بزار مشکلشونو خودشون حل کنن

شاید نظرم اشتباه باشه اما من از همه دعواها و بحثا و جنگا اینو یاد گرفتم

مینرسم از این کار  

اسی.  من این دردا. رو قشنگ بلدم.  

خوب کشیدم

من نمیگم. کاری کن که خدای نکرده موضوع بدتر بشه

ولی اجازه نده. کار به جاهای باریک بکشع.  منظورمو که میفهمی؟؟؟؟. همین الان. یا. طلاق. یا. درست زندگی کردن

نزار این منجلاب بزرگتر بشع