2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوسال رژیم داشتم . ببین همش چررته...از الان بت بگم دلتو خوش نکن..شاااید بگی شد شد تشدن، نشد...اما گول نخور. حتی اگر با یک درصد امیدم باشی، اگر عکس شد چنان میخوره تو ذوقت کا دوران شیرین بارداری واست تلخ میشه. چرا؟ چون اونیکه میخاستی نشد. پس دل خوش نکن.

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

چیزای گرمی زیاد بخورین هم تو هم شوهرت.. دارچین زنجبیل .عسل. خرما. اینارو هرروز حداقل یکی دوتاشو مصرف کنین.. هم گرمی مزاجی جلوی خیلی از بیماری هارو میگیره هم باعث پسر زایی میشه

خودت تا ۶ ماه تو تشت ابو جوش شیرین بشین.. ۲ روز یه بار یا ۲ بار در هفته.. 

خیار اصلا نخورین مخصوصا شوهرت باید گرمی زیاد بخوره اصل مطلب تغذیه شوهرته.. ترشی نخورین..اسیدی نخورین.. شور و شیرین بخورین 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰

هنوز خورده نشدی؟ 😃

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
دوسال رژیم داشتم . ببین همش چررته...از الان بت بگم دلتو خوش نکن..شاااید بگی شد شد تشدن، نشد...اما گو ...

واقعا😐😐حتمن رژیمتو خوب رعایت نکردی عزیزم

میگن نزدیکی درس باید روز تخم گذاری باشه  

شوهر من خیلی گرم مزاجه ..برا منم چندماه قبلش یه چیز درست کرد .. مغذ پسته و بادومو با خرما و دارچین و زنجبیل قاطی کرد کامل له کرد تو دستگاه ۱۲۳.. هرروز ۱ قاشق میخوردیم ..تغذیه جنسیت بچرو مشخص میکنه دیگ اینو همه میدونن..فقط گرمی.. برا دخترم سردی بخور

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
چیزای گرمی زیاد بخورین هم تو هم شوهرت.. دارچین زنجبیل .عسل. خرما. اینارو هرروز حداقل یکی دوتاشو مصرف ...

اهاان باید ۳ ماه قبلش اینارو بخورم.بعد اینکه بعضیا میگن امپول از ناف میزنن دکترا.جریان این چیه میدونین؟

عجله نکن میان😂

😃😃😃😃

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺