2821
2789
عنوان

تغذیه پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 22 پست
واقعا😐😐حتمن رژیمتو خوب رعایت نکردی عزیزم  میگن نزدیکی درس باید روز تخم گذاری باشه  

هه...رژیمم دقیق دقیق بود هم خودم هم شوهرم. بعدشم اوووووکلی ادم اومدن همینجا چه خودشون چه اطرافیانشون تحت نظر بهترین دکتر بودن و نشده . اونیم که جنس دلخواهش شده و ذوووق میکنه، نمیدونه که حتی اگر باااز هم رژیمی درکار نبود، همین میشد....

روز تخمگذاری و ا ر ض ا ی خانوم و نمیدونم جوش شیرینو کاسنی و قرص و گررمی و هممش بازی و سرگرمیه. حیف من اونزمان میدونستما اما خودمو دستی دستی وارد این بازی مسخخره کردم. 

بماند کا بارداریم چقد واسم تلخ شد برای این دلخوش کنی های الکی الکی که قبلش به خودم دادم. 

یعنی نعوذ بلله خدا بیکار نشسته و جنسیت بنده هاشو سپرده به دیگری. اخه اگر اینطور بود و هرکس هرچی دلش میخاس با رژیم میشد که تصورشم خنده داره. 

خلاصه خواهر تو بد مسیری قدم برداشتی. نکن. از من نصیحت. 

فقط از خدا بخواه و تماااام....دیگه پیگیری نکن. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هه...رژیمم دقیق دقیق بود هم خودم هم شوهرم. بعدشم اوووووکلی ادم اومدن همینجا چه خودشون چه اطرافیانشون ...

مرسی بابت توضیحاتت عزیزم

ایشالا هرچی دوس داری خدا بهت بده 💚💚

مرسی بابت توضیحاتت عزیزم ایشالا هرچی دوس داری خدا بهت بده 💚💚

من الان یه دختر ناااز و شییرین و دوست داشتنی دارم. دوست دارم یه پسرم داشته باشم. اگر خدا بخاد . ممنون. همچنین شما. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺