2777
2789
عنوان

پمپ درد برای زایمان طبیعی

643 بازدید | 14 پست

باید خودمون جدا از داروخونه بخریم ؟ 

هزینشو میدونید 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال آبان گرفتم ۴۵۰.ولی واسه سزارین.نمیدونم واسه طبیعی هم میشه یا نه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مال من پارسال شد ۲۵۰

دوزش فرق داره 

برا همین قیمت ها متفاوته 

باید به دکترت تو بیمارستان بگی برات خودشون وصل کنن

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

حدود۴۰۰یا۵۰۰

خب خود بیمارستان داره یا باید از دارخونه ای چیزی بگیریم؟ 

موثر هست اصلا ؟ 

پیشنهادش میکنید؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
مال من پارسال شد ۲۵۰ دوزش فرق داره  برا همین قیمت ها متفاوته  باید به دکترت تو بیمارستا ...

اهان ممنونم

خود اتاق زایمان داره 

قیمتش چقدره ؟ 

من فقط واسه سزارین شنیدم فکر نکنم واسه طبیعی باشه واسه طبیعی آمپول بدون درد اونم لحظه های آخر میزنن ...

هست فقط خصوصیا دارن 

قیمتش چقدره ؟ 

والا من اصلا ندیدم بخرن اگر اون پمپ دردی که من استفاده کردم باشه که کنار اتاق زایمان بود و من تنفسش کردم که رایگان بود پولی بابتش ندادم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍