2777
2789

بچه ها میخام برای کامپیوتر برم فنی حرفه ای میخام کامپیوتر رو از پایه یاد بگیرم.لطفا اگه تجربه ای دارید بگین.شما مدرک فنی حرفه ای گرفتین تا حالا؟شرایطش چجوریه؟فایده داره برم یا نه؟

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌
بله گلم من icdl گرفتم  خب هر مدرکی خوبه بالاخره یه روزی به درد میخوره

عزیزم میشه کامل برام توضیح بدی.هزینش چقدر بود؟کلاساش مفید بود یا نه؟من تقریبا کامپیوتر صفرم به درد من میخورن این کلاسا یاد میگیرم قشنگ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه کامل برام توضیح بدی.هزینش چقدر بود؟کلاساش مفید بود یا نه؟من تقریبا کامپیوتر صفرم به درد م ...

والا من چند ماه پیش ۷۰۰هزار تومن دادم.من کلاساشو نرفتم فقط رفتم امتحان دادم چون خودم مطالبو بلد بودم مدرکشو میخواستم فقط .اره خوبه گلم ببین word ,PowerPoint,excel اینا خیلی به کارت میاد اگه بخوای بری سرکار میتونی بگی مدرک icdlدارم 

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

والا من چند ماه پیش ۷۰۰هزار تومن دادم.من کلاساشو نرفتم فقط رفتم امتحان دادم چون خودم مطالبو بلد بودم ...

خیلی ممنون عزیزم🌹❤