2777
2789
عنوان

خاتمای اصفهانی توروخدا بیایین

121 بازدید | 28 پست

سلام خانما متخصص قلب خوب تواصفهان کیو میشناسین؟یاتوبیمارستان چمران باشه؟مامانم رفت پیش دکتر خسروی میگه بیمارستان عسگریه خودم عمل میکنم باهزینه ۱۵میلیون😔😔یاتو بیمارستان چمران فقط نظارت میکنم میخوام ببینم دکتری دیگه هست که خوب باشه و توبیمارستان باشه

عزیزم دکتر خیام نکوئی خیابون مدرس  نشونش بدید زندایم  دایم  مادرم  مادر بزرگم  عموم همشون گفتند عمل ایشون با یه ویزیت حالشون خوب کرد خدا خیرش بده

روزای زوج هستند 

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادرسشو نداری...اخه فقط اصفهانیم باید برگردیم شهرستان

زندایی من گفتند میل بزنه الان هم شماره میدم هم ادرس روزای زوج ساعت۳ حضوری برید هم نوبت میدن

زندایی من گفتند میل بزنه الان هم شماره میدم هم ادرس روزای زوج ساعت۳ حضوری برید هم نوبت میدن

خیابان مدرس جدید، نرسیده به طوقچی نبش کوی ۲۱، بالای داروخانه دکتر زارعی، طبقه دوم