2777
2789
عنوان

جواب مشتری‌ مو چی بدم

85 بازدید | 5 پست

ژلیش پا زدم هنوز ۴ ساعت ازش نگذشته ولی میگه کنده شده گفتم فردا بیا درستش کنم میگه فردا می‌خوام برم عروسی نمیتونم بیام  یه شهر دیگه عروسی داره و از صبح می‌ره الآنم که دیروقته البته به من گفته بود چهارشنبه میرم عروسی الان میگه فردا می‌خوام برم 

به عنوان تکمیل آلبوم برده بودم و گفتم تازه کارم ۷۰ هزینه مواد و سالن گرفتم چی بگم بهش قانع بشه🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رگ ارایشگرا نداری🤣اینجور مواقع میگن وا خاااانومم من کارم درست انجام دادم لابد خودتون درست رعایت نکردید لطفا وقت منو نگیرید اگر نیاز به ترمیم داره فردا نشریف بیارید سالن با هزینه خودتون مجدد درستش کنم.اگر گف نمیتونم بیام باس بگی مشکل شماس گلم  من سرم شلوغه دیگه تایم ندارم تا ماه اینده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

🤣🤣🤣جدی بگم اینارو قهر نکنه😭😂

نه بگو همچین قشنگ سلیطه وار بگو😂😂

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢