hair_keratin مدیر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 عنوان من كار رنگ لايت و كراتين تخصصي انجام ميدم مشهد هستم مشاوره در خدمتتون هستم | مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 55 پست پيج اينستام ميزارم اينجا انلاين نبودم اونجا پاسخگو شما عزبزانم هستم 🌿❤️🌸🌿 Hairstylis_afsun من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 1400/12/07 | 16:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 سلام ۱۸ سالمه میخوام لایت کنم چه طور لایتی رو پیشنهاد میدین سنم زیاد نشون نده لايت حدود ٪٦٠ درصد با تناژ رنگ گرم يا استخواني طلايي عاليه تو پيجم گذاشتم لايت دخترونه من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11817 میشه بگید ادرسش کجا بود؟ من رفتم مسافرت خونه دوستان معرفیشون کردن شهرسیرجان پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10906 موهاتون نارنجي داره كاراملي هم بزني بيشتر رفله نارنجي ميگيره كاش به ٨ دكلره برسوني بعد برني ا ... ممنون از جوابت عزیزم از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 عزیزم میخوام عید موهامو فقط چتری رنگ روشن صدفی یا استخوانی بزارم زمینه مشکی.چه روشی انجام بدم بهتره؟ ... اينستا داري پيام بده چند مدل جديد زدم خيلي شيك هست من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
عشق۸۲ عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 1489 لايت حدود ٪٦٠ درصد با تناژ رنگ گرم يا استخواني طلايي عاليه تو پيجم گذاشتم لايت دخترونه ممنون . اینستا ندارم که ببینم
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 میشه بگید ادرسش کجا بود؟ اگه مشهدي بيا برات دكلره ميكنم و موهاي خودم دكلره هست ميتوني ببيني هيچ اسيبي نديده من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
mahsa1397 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4776 اگه مشهدي بيا برات دكلره ميكنم و موهاي خودم دكلره هست ميتوني ببيني هيچ اسيبي نديده ن متاسفانه مشهد نیستم عزیزم موفق باشی
سورا5 عضویت: 1392/09/16 تعداد پست: 328 سلام عزیزم من تقریبا نصف موهام سفیده الان رنگ دودی زیتونی شماره ۷داره ولی ریشه ها دراومده و رنگ ساقه هم زنده و خوب نیست می خوام موهام رنگ ۷/۱ که تن دودیش بیشتر باشه دربیاد میشه راهنمایی کنید
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6526 من چن روز پیش لایت کردم.بارداری چ ربطی ب رنگ مو داره؟فقط بزار هفته اخر نمیدونم گفتن شاید کمرنگ تر بشه قشنگ رنگ نگیره خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11487 اينستا داري پيام بده چند مدل جديد زدم خيلي شيك هست چشم عزیزم
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6526 تو ماه ٨ ميشه واسه هايلايت با اجازه دكترتون عزيزم رنگ بدون امونياك بگير ميتوني بزني من میخام این رنگی کنم میشه بهم بگی چ رنگهایی میخاد و چقد دکلره لازم دارم؟؟ خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
سحریsahar عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 4711 من پارسال هایلایت کردم الان موهام دورنگ شده و بخاطر دکلره زبر و یکم سوخته شده . موهامم بلند و پر پشته اگه بخوام برم ارایشگاه خیلی گرون میشه خودم تو خونه چکار کنم که موهام یه رنگ بشه؟ کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 سلام عزیزم من تقریبا نصف موهام سفیده الان رنگ دودی زیتونی شماره ۷داره ولی ریشه ها دراو ... رنگ دودي فقط رو دكلره در مياد تو رنگ ها معمولا ما ميزيزيم تن نارنجي بگيره شما سفيدي داري شماره ٧ سفيدي موهاتون نميگيره عزيزم من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6526 رنگ دودي فقط رو دكلره در مياد تو رنگ ها معمولا ما ميزيزيم تن نارنجي بگيره شما سفيدي داري شمار ... ميشه جواب منو بدی بی زحمت خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش