2777
2789
سلام ۱۸ سالمه میخوام لایت کنم چه طور لایتی رو پیشنهاد میدین سنم زیاد نشون نده

لايت حدود ٪؜٦٠ درصد با تناژ رنگ گرم يا استخواني طلايي عاليه تو پيجم گذاشتم لايت دخترونه

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
میشه بگید ادرسش کجا بود؟

من رفتم مسافرت خونه دوستان معرفیشون کردن شهرسیرجان

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میخوام عید موهامو فقط چتری رنگ روشن صدفی یا استخوانی بزارم زمینه مشکی.چه روشی انجام بدم بهتره؟ ...

اينستا داري پيام بده چند مدل جديد زدم  خيلي شيك هست 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
میشه بگید ادرسش کجا بود؟

اگه مشهدي بيا برات دكلره ميكنم و موهاي خودم دكلره هست ميتوني ببيني هيچ اسيبي نديده 

سلام عزیزم 

من تقریبا نصف موهام سفیده 

الان رنگ دودی زیتونی شماره ۷داره ولی ریشه ها دراومده و رنگ ساقه هم زنده و خوب نیست 

می خوام  موهام رنگ ۷/۱ که تن دودیش بیشتر باشه دربیاد 

میشه راهنمایی کنید 

تو ماه ٨ ميشه واسه هايلايت با اجازه دكترتون عزيزم  رنگ بدون امونياك بگير ميتوني بزني

من میخام این رنگی کنم  میشه بهم بگی چ رنگهایی میخاد و چقد دکلره لازم دارم؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

من پارسال هایلایت کردم الان موهام دورنگ شده و بخاطر دکلره زبر و یکم سوخته شده . موهامم بلند و پر پشته اگه بخوام برم ارایشگاه خیلی گرون میشه خودم تو خونه چکار کنم که موهام یه رنگ بشه؟

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
سلام عزیزم  من تقریبا نصف موهام سفیده  الان رنگ دودی زیتونی شماره ۷داره ولی ریشه ها دراو ...

رنگ دودي فقط رو دكلره در مياد تو رنگ ها معمولا ما ميزيزيم تن نارنجي بگيره 

شما سفيدي داري شماره ٧ سفيدي موهاتون نميگيره عزيزم