2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دوست دارم موهام دکلره کنم چون هر رنگی روش بزنم قشنگ میشه اون وقت ولی به شدت میترسم

مواد دكلره خوب باشه و كار تخصصي انجام بشه اصلا اسيب نميبينه 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
چقدر دوست دارم موهام دکلره کنم چون هر رنگی روش بزنم قشنگ میشه اون وقت ولی به شدت میترسم

بله ترسم داره ولی جای خوب بری خیالت راحت میشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من چهارشنبه موهام رنگ و لایت کردم اگه هفته بعد بخوام کراتین کنم  رنگ و لایتم میره؟؟

رنگ لايت نميره ميرسه به پايه دكلرت عزيزم بعد بايد رنگ ساژ كني 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
رنگ لايت نميره ميرسه به پايه دكلرت عزيزم بعد بايد رنگ ساژ كني 

رنگساژ کراتین رو خراب نمیکنه؟ 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
همینجا میزارم 

موهاتون نارنجي داره كاراملي هم بزني بيشتر رفله نارنجي ميگيره كاش به ٨ دكلره برسوني بعد برني 

اگه نخواستي زيتوني يا دودي قاطي رنگت كن رفله نارنجي بگيره عزيزم 

سلام خانوم باردار میشه موهاشو هایلایت کرد  خاستم رنگ کنم گفتم نمیگیره

من چن روز پیش لایت کردم.بارداری چ ربطی ب رنگ مو داره؟فقط بزار هفته اخر

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سلام خانوم باردار میشه موهاشو هایلایت کرد  خاستم رنگ کنم گفتم نمیگیره

تو ماه ٨ ميشه واسه هايلايت با اجازه دكترتون عزيزم 

رنگ بدون امونياك بگير ميتوني بزني