2777
2789
عنوان

نیومده با شوهرم دعوام شد😒 حالم خیلی بده دلم میخا بمیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 53 پست
واقعاا نمیتونستم بخابم کنارش حالم خیلی بد بود خیلی بدم میومد ازش

میدونم گلم، درکت میکنم، ولی بهتر بود روت رو اونور کنی با فاصله ازش بخوابی... این تجربه منه، خیلی قهر کوتاه‌تر میشه اینجوری

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم گلم، درکت میکنم، ولی بهتر بود روت رو اونور کنی با فاصله ازش بخوابی... این تجربه منه، خیلی قهر ...

اون اصلا واسش مهم نیست حتی حس میکنم اصلااا منو دوست نداره نمیدونم چرا دارم دیوونه میشم دیگ

💜
کار خاصی نکرده ازش ناراحت بشی اسیری نگرفتی که رفته با دوستاش گپ زده چه مشکلی داره میخوای دستوپاشو ...

تازه از سرکار اومده نرسیده سریع رفته پیش دوستاش همش دوروز اینجا میمونه کلش پیش دوستاش بوده بحث دست پا بستن نیست عزیزم 

💜
واقعاا نمیدونم چیکار کنم دیشبم بهش گفتم تو مث ادمای مجرد رفتار میکنی همش میری بیرون با دوستات چرا زن ...

حالا یکم زمان بده چون میگی ۲ ماه ازدواج کردی ،اما صحبت کن باهاش با نرمی و سیاست 

حالا یکم زمان بده چون میگی ۲ ماه ازدواج کردی ،اما صحبت کن باهاش با نرمی و سیاست 

واقعااا نمیدونم چطوری با چه زبونی با حوصله با نرمش هرچی هیچی نمیگم سو استفاده میکنه هرچی باشه اخرش میره پیش دوستاش دیگ 

💜