2777
2789
عنوان

وقتی خیلی بغض داری....

1302 بازدید | 41 پست
یه سوال مهم دارم برام مهمه..........وقتی از یه چیزی خیلی غمگینی و بغض به شدت گلوتو فشارمیده اما تو جمعی هستی که نباید اشکت اونجا بریزه جمعی که نمیفهمنت و احساستو مسخره میکنن..........یه لحظه تصورکنید.............بهم بگید اونجا چکارمیکنید که گریه نکنیدوطبیعی بنظربیایید....خواهش میکنم اگه تجربه این لحظه رو داشتید و تونستید مسلط باشید راهکارشو بهم بگید
منم نمیتونم جلو بغضمو بگیرم

خیلی شده سعی کردم جلوشو بگیرم ولی بدتر شدهههه
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند لحظه بلند میشم میرم تو هوای ازاد چند تا نفس عمیق میکشم یکم که اروم شدم دوباره برمیگردم
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
من همون موقع میرم دستشویی گریه میکنم شده چند قطره بیاد که سبک شم
بعد جلو خودمو میگیرم
بعد یه کم صبر میکنم قرمزی چشمم بره یکم که بهتر شدم میام بیرون

هههههههههه طرز تهیه گریه
سامان . مرجان . آران . باران :))))
خدا جونمممم خیلیییییییییییییییییی شکرتتتتتتتت خیلییییییییی :*:*:*
مرجانی منم همین کارو میکنم ولی وسط راه اشکا میاد چیییییییی کاااااااااار کنننننمممم خووووووبببب

ههههههههه
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
واسه من این لحظه زیاد پیش اومده.... اکثرا" میرم دستشویی یا تو یه اتاق دیگه

ولی خدا رو شکر همیشه خودم و کنترل کردم..
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی