2777
2789
عنوان

وقتی خیلی بغض داری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه روشی که خودم همیشه استفاده میکنم اینه که ابروهام رو بالا میبرم و همزمان چند تا نفس عمییییییییق

خیلی زود گریه ام فرو کش میکنه امتحان کنید جواب میده

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
واسه منم زیاد پیش اومده ......... بدبختی اینه که حتی یه بغض کوچولو هم داشته باشم اینقدر چهرم تابلو میشه که همه میفهمن!
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
من خیلی جلوی خودمو می گیرم و نمی ذارم هر کسی گریم رو ببینه ولی یه وقت هایی دیگه نمیشه.
اون موقع می رم تو دستشویی و یه دل سیر گریه می کنم و بهد هم چشم هام رو پاک می کنم و میام بیرون .
دعای باران چرا ؟ دعای عشق بخوان , این روزها دلها تشنه ترند تا زمینها . خدایا کمی عشق ببار
بعدش هم سعی می کنم زیاد دور و بر بقیه نباشم . چون چشام یکم نشون میده که گریه کردم و صدام هم میگیره تا مهمونی تموم شه
دعای باران چرا ؟ دعای عشق بخوان , این روزها دلها تشنه ترند تا زمینها . خدایا کمی عشق ببار
مامان نونو جان چه شرایط عجیبی... تا حالا توش قرار نگرفتم ... اینکه بخوام بغضمو به خاطر اینکه دیگران از گریه ام خوشحال نشن فرو ببرم... معمولا عکسش بوده یعنی بغضمو خوردم تا دیگران ناراحت نشن ولی عکسش پیش نیومده ....

به نظر من راهش تو اون لحظه اینه که اون جمع رو به بهانه ای ترک کنی ... موبایلتو برداری و یه تمام الکی بگیری و بگی کاری پیش اومده و سریع محل رو ترک کنی
yesterday you said tomorrow....just do it
من بعد زایمانم یه مقدار افسردگی گرفتم. همه اش گریه ام میگیره. البته الان بهترم خدا رو شکر. خیلی شرایط سختی بود. البته هیچ کس از گریه من خوشحال نمیشد. اما تو جمع خیلی سخت بود جلوی خودمو بگیرم. ولی به هر تا حد زیادی موفق بودم. فقط چند بار جلوی مامانم و همسری هق هق زدم زیر گریه

من روز اول عید که همه جمع بودن سر سفره ناهار گریه ام گرفت شدید. بعد سریع یه دستمال برداشتم فرو کردم تو چشمام. اشکام در نیومده خشک شد. هیچکس هم نفهمید! فقط خواهرم فهمید