2777
2789

دخترا منم امسال کنکور دارم رشته انسانی سال اخرم یکم ناامیدم می‌ترسم که نکنه قبول نشم استرس دارم خیلی شما چطوری برنامه‌ریزی کردین چند ساعت خوندین چی قبول شدین میشه هر چی تجربه دارید به منم بگید جا خواهر کوچیک تون 🥺 ممنون تون میشم من کلی کتاب تست دارم نمی‌دونم چطوری و از کی شروع کنم به خوندن واسه یه رتبه خوب دوست دارم فرهنگیان یا حسابداری بیارم انشالله که شما هم موفق باشید 🤲🏻💗

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

اول اینکه اطرافت رو خلوت کن و فقط ی کتاب تست برای شروع بردار و شروع کن

چشم عزیزم 

من تنها ترسم اینه نکنه یه وقت اسمم نیاد 🥲 برای یه شروع خوب کلی استرس دارم امیدوارم که چیز خوبی اسمم بیاد

انشالله که شما هم همیشه توی زندگی تون موفق باشین 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو تا تاپیک آخرم درباره برنامه ریزی و سوالات متداول دانش آموزا و روش های مطالعاتی و... است

مطالعه کن خیلی به دردت میخوره

بسیاری از مطالب مطالبی هستن که مشاوران کنکور ازتون پول میگیرن که بگن ولی رایگان و کامل توضیح دادم

اگر سوالی در رابطه با اساتید و منبع آموزشی و شیوع مطالعه هر درس داشتی بپرس جواب میدم

چشم عزیزم من تنها ترسم اینه نکنه یه وقت اسمم نیاد 🥲 برای یه شروع خوب کلی استرس دارم امیدوارم که چیز ...

مطمئن باش اگه تلاش کنی میتونی اما فقط لازمه شروع کنی و به مرور درست کنی روش مطالعه و آزمون زیاد بزن مخصوصا شما که درستون بیشتر حفظی هست و فرار

.️.🩷🌝..

عزیزم دو تا تاپیک آخرم درباره برنامه ریزی و سوالات متداول دانش آموزا و روش های مطالعاتی و... استمطال ...

خیلی متشکرم ازت عزیزم 🤍 انشالله که همیشه موفق باشین من امسال کنکور دارم یعنی سال اخرم سعی می‌کنم کمتر بیام توی فضای مجازی از شلوغی دوری کنم و بیشتر بخونم برای کنکور فرهنگیان رو خیلی دوس دارم همش با خودم میگم نکنه اسمم نیاد و قبول نشم چون میگن سخته یکی دیگه از اولویت هام هم حسابداری هست تا ببینم خدا چی میخواد شما چه رشته ای بودین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئن باش اگه تلاش کنی میتونی اما فقط لازمه شروع کنی و به مرور درست کنی روش مطالعه و آزمون زیاد بزن ...

😅بله درسته عزیزم خیلیییییی ممنونم ازت واقعا خوشحالم که شرکت کردی توی تاپیکم با حرفات دلم روشن شون از فردا شروع می‌کنم محکم به خوندن و یه صفحه جدیدی از زندگیو باز می‌کنم 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی متشکرم ازت عزیزم 🤍 انشالله که همیشه موفق باشین من امسال کنکور دارم یعنی سال اخرم سعی می‌کنم کم ...

گلم من رشته ام تجربی بود 

خیلی وقته که کنکور دادم و دانشگاه هم رفتم و الان هم شاغلم

الان ۳۲ سالمه😊

ولی بر حسب علاقه ام به مباحث روانشناسی و مشاوره ای در این زمینه مطالعه کردم و تو اون تاپیک ها هم بیشتر مواردی که از راه مطالعه به دست اوردم رو بیان کردم 

گلم من رشته ام تجربی بود خیلی وقته که کنکور دادم و دانشگاه هم رفتم و الان هم شاغلمالان ۳۲ سالمه😊ولی ...

انشالله همیشه موفق باشی مهربونم خیلی‌ ممنونم که شرکت کردی توی تاپیکم واقعا خوشحال شدم و از حرفات انرژی مثبتی گرفتم اون دو تا تاپیک هم گفتی حتما می‌خونم مرسی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی متشکرم ازت عزیزم 🤍 انشالله که همیشه موفق باشین من امسال کنکور دارم یعنی سال اخرم سعی می‌کنم کم ...

بسیار کار خوبی میکنی 

هیچ چیز به اندازه گوشی و تلفن همراه واسه یه کنکوری سم نیسن

علاوه بر اینکه خیلی وقت رو میگیره،  اختلال اطلاعات هم به وجود میاره 

بسیار کار خوبی میکنی هیچ چیز به اندازه گوشی و تلفن همراه واسه یه کنکوری سم نیسنعلاوه بر اینکه خیلی و ...

🥲 واقعا حق گفتی 🫂 بخدا کمتر سعی میکنم بیام دیگه شروع کنم به خوندن با تلاش هست که آدم موفق میشه درست گفتی گلم ممنونم ازت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم ۴۰۶ کنکور انسانی دارم همه رو خیلی سبز گرفتم تو چی؟

مشاوران گرفتم و خیلی‌ سبز چند تا هم جزوه مال دختر عموم بود بهم داد سیگنال یازدهم ریاضی هم گرفتم چند تا کتاب قلم چی هم گیرم اومد انشالله که موفق باشی عزیزم شما از کجا شروع کردید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله همیشه موفق باشی مهربونم خیلی‌ ممنونم که شرکت کردی توی تاپیکم واقعا خوشحال شدم و از حرفات انر ...

فدات قشنگم 

من خودم واقعا وقتی درس می خوندم 

با اینکه درسخون بودم و درسمم بد نبود ولی خیلی اذیت بودم 

به هر حال تو اوج شور و شوق نوجوانی بهم گفته بودن بشین درس بخون به خصوص اینکه من پیش فعالی هم داشتم 

واسه همین درس خوندن از نظرم سخت ترین کار دنیا بود 

بعدا که رفتم سر کار و ازدواج کردم و... فهمیدم واقعا درس خوندن خیلی کار شیک و باکلاسی بود و قدر نمیدونستم😂

خلاصه اینکه چون اونموقع خیلی تحت فشار بودم قول دادم که هر وقت یه دانش آموز دیدم چه حضوری چه مجازی هر طور تونستم بهش کمک کنم

تو هم انشالله سال بعد میای تاپیک میزنی خبر قبولیتو بهمون میدی😍❤️

هیج چیز به اندازه خودباوری تو موفقیت تاثیر نداره

یکی از رمز های موفقیتم تو زندگیم از نظر خودم این بود که هیچوقت استرس زیاد نداشتم و میتونستم کنترلش کنم

اینو به تو هم پیشنهاد میکنم♡