2777
2789
عنوان

هرکس میخواد صبور تر بشه بیاد

151 بازدید | 11 پست

سلام و رحمت ⁦☺️⁩

امیدوارم غرق در نعمت ولایت بقیت الله باشید 🍃⁦☺️⁩

لازم دونستم تک خور نباشم مطالب مفید رو به اشتراک بزارم😉

منم تا چند وقت پیش خیلی عصبی بودم و کمک طاقت 

بی دلیل زود موضع می‌گرفتم نسبت به اطرافم 

حتی کارم به جایی می‌رسید خود به خود تو تنهاییم بلند داد میزدم و خط و نشون می‌کشیدم و ساعتها با خودم کلنجار میرفتم ......🤭

ولی بعد از اینکه با یه مدرس اخلاق آشنا شدم 😍خیلی خیلی رشد کردم😍 طوریکه همسرم میگه خیلی صبور تر شدی 😌

و مطمئن باشید اگر طبق این فرمول پیش برید یقینا 👌صبورتر می‌شید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا کلام اینو بگم برای خودتون احترام قائل باشید وقت بزارین برای خودتون و بیخیال نباشید خصوصا کسایی که درحال اقدامات یا باردارن!

راه حلی که مشاور اخلاقی بهم داد بهتون میگم بخشیشو خودم فردی انجام دادم 

اول بشنید با خودتون رو راست و بدون تقلب امتیاز بدید 

یه کاغذ بردارین. خصوصیاتایی که به ذوق میزند رو بیارین رو کاغذ 

مثلاً من یکی جلو جلو میخواستم صحبت کنم بهم میگفتی سریع بگو برم مثلا زنگ بزنم یا مثلاً بگو برم سر کارم به شدت عصبیم میکرد طوری که به دلخوری میکشید 

بنویسید بعد بررسی کنید این خصوصیت رو از کی گرفتید و از کی منتقل شده به شما 

بشنید از اون اخلاق دونه درسته که منفیه و تو چشمه شروع کنید در 

وقتی متوجه شدید از کی گرفتید این خصوصیت رو راحت تر میشه درمانش کرد 

مشاور من متوجه وضع نماز خواندن من شد و با کمک هم دینو اصلاح کردیم 

بهتون قول میدم اگر اینایی که میگم رو انجام بدید زبون زدن عام و خاص می‌شید 

اذیتتون نکنم 

شناسایی کسی که ازش منتقل شده بهم+نماز(این صحیح نباشه تو برنامتون اثرش خیلی خیلی کم میشه)+ذکر یا حلیم ۸۸بار 👌(به هیچ وجه بیشتر و کار نگید که اون اثر رو نمیزاره مطمئن باشید بعد سه چهار روز نتیجشو می‌بینید!)+تمرین تنفس

حتما حتما روزی پنج دقیقه درست نفس بکشید !از پنج دقیقه شروع کنید بعد بیشتری کنید 

بهترین نوع نفس کشیدن برای صبورتر شدن. نفس کشیدن بچه زیر دوساله 

یعنی دم گرفتن طوریکه شکم بیاد بالا و پر بشه با نفس و قفسه سینه بالا نیاد! بعد اروم آروم طی چهار تا پنج ثانیه بازدم دادن