2777
2789
عنوان

گوشیم رو دزدیدن😢

908 بازدید | 43 پست

سلام به همتون سوم اسفند گوشیم رو توی بیمارستان مسلمین جلوی چشمم دزدیدن  اونم یه پیرمرد هشتادساله 😢اینقدر ناراحتم که حد نداره همه ی زندگیم داخلش بود  ازشانس روزی که رفتم بیمارستان پسرم خوابش میومد منم گوشی رو زدم توی شارژ و دقیق روبروم بود تا از منشی سوال پرسیدم روم  رو برگردوندم نه پیرمرد بود نه گوشی  .تا زنگ زدن پلیس و پیگیری کلی گذشت این روزها همش درگیر آگاهی و....هستم  فیلمش هم گرفتن دعا کنیدپیدابشه روزبعد از سرقت و اعلامش گوشی روشن شد رفتم اگاهی ولی پیگیری نشد حالا چکارکنم😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه 

پسر همسایه ما 17 ساله بیچاره بچه خودش کار کرده بود با زحمتش یه آیفون معمولی خریده بود چند ماه نگذشته جلو ساختمون مون ازش زدن یه پیرمرد رو موتور گف بده بزنگم اینم دید پیره لازم هس شاید داد 

اونم د بدو که رفتیم

فکر نکنم پیدا بشه البته خدانکنه

خاله من ایفون داشت تو ماشین نشسته بود پنجره هم باز بوده داشته با گوشی حرف میزده یه موتوری گوشیو از گوشش قاپیده و رفته پیداش نکردن

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
مال من دزدشم پیدا شد الان دوساله میگن زندانه همین اینجا دزدی جرم نیست که اگه بود دیگه همه رو باید زن ...

ما چند ماه پیش مادر بزرگم رو یه تاکسی سوار کرد برد خارج از شعر نزدیک۳۰_۴۰مثقال طلاشو دزدیدن.

چند شب پیشم خونه ی خالمو قشنگگگگگگ بار زدن تلوزیون و پلی استیشن و لپتاپ و گوشی موشی و دراشم شکوندن بی وجدانا.

هیچوقتم دزدش پیدا نشد پیداهم که بشه یه چیزی از دزده میگیرن و ولش میکنن

Army for ever💜

مطمعن باش مثه اب خوردن گوشیتو پیدا میکنن

نگران هم نباش 

چون گوشی مامانن دزدیدن و یه سیم کارت انداختن روشن به محضی ک سیم کارت رو انداختن فوری ردش زدن و گرفتنش

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬