2777
2789
عنوان

راههای خانگی درمان کرنا امیکرون.

835 بازدید | 21 پست

سلام.بعد دوبار کرنا امیکرون گرفتن خاستم راهکارهای خوب سریع درمان شدن رو بگم.اگه کسب دوست داشت استفاده کنه.

سوپ ماهیچه و شلغم و هویج.

خوردن کباب( گوسفندی بهتره)

دمنوش پنیرک .پونه.نعنا .اویشن.ختمی.

خوردن هفت تخم با ابلیمو عسل و گلاب.

نوشیدن اب و مایعات فراوان خصوصن اب سیب و هویج ضد ویروسه.

خوردن خرما و عسل.

قرقره با نمک یا دیفن هیدرامین.

مزه کردن داروی امام موسی کاظم اخر شبها که درد گلو رو خیلی کمتر میکنه.

استفاده از بخور ختمی و پنیرک.

برای باز شدن گرفتگی صدا استفاده از نشاسته.

برای رفع عفونت و درد گوش دود کردن عنبرنسارا.

اینم تجربیات من از دوران سخت کرنا.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به امیکرون منم دقیقاالان دومین باره درگیرمیشم.باردارم هستم هیچیم نمیتونم استفاده کنم انقدسرفه های وحشتناک دارم که میترسم بچم ازجاکنده شه😓😓

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
اخه بچه دارم شوهرممم زیاد کار  بلد نیست .

عزیزم پس به خودت زیاد فشار وارد نکن 

فقط کارای خیلی ضروری مثل ظرف شستن و آشپزی  رو انجام بده

سلامتیت مهمتره .

حالا لزومی نداره بلند شی هی خونه جارو بکشی و کارای دیگه رو انجام بدی.

من کرونا گرفته بودم جون نداشتم یه لیوان بشورم

خدا نگهدارت باشه عزیزم

.
عزیزم پس به خودت زیاد فشار وارد نکن  فقط کارای خیلی ضروری مثل ظرف شستن و آشپزی  رو انجام ...

بخدا فقط ظرف میشورم با غذا .ولی خسته میشم سرم گیج میره  الان گرسنه م نمیدونم چی بخورم غذا ندارم شام حلیم خوردم کم بود  شوهرم بچه  ها تخم مرع 

🥰🥰
بخدا فقط ظرف میشورم با غذا .ولی خسته میشم سرم گیج میره  الان گرسنه م نمیدونم چی بخورم غذا ندارم ...

کاش مادرت اینا نزدیکت بودن برات غذا درست میکردن برات می آوردن.آدم وقتی کرونا میگیره دوست داره براش غذا آماده بیارن

مایعات زیاد بخور عزیزم.حتی اگر آبمیوه نداری  چایی زیاد بخور

پودر زنجبیل و پودر دارچین بریز تو چایی بخور عالیه

تو ادویه جات فقط زردچوبه و دارچین و زنجبیل مصرف کن  ضرر که ندارن برا درمان کرونا مفید هم هستن

اما از بقیه ادویه جات به هیچ عنوان استفاده نکن خیلی برات ضرر داره

الهی بمیرم برات کاش نزدیکت بودم بخدا وعده به وعده غذا برات درست میکردم می آوردم 

چون درکت میکنم خودمون خانوادگی گرفته بودیم واقعا اینجور مواقع آدم نمیتونه غذا درست کنه

.
کاش مادرت اینا نزدیکت بودن برات غذا درست میکردن برات می آوردن.آدم وقتی کرونا میگیره دوست داره براش غ ...

خدا نکنه عزیزم مامانم صبح حلیم آورد بخدا روم نمیشه تو این گرونی بهشون بگم خودم میمونم سرپا سرما گیج میره هی میگه چی میخوری بیارم منم خب به زور بلند شدم درست کردم  قبلش  ولی یه چی سر هم میکنم .از اون ور یکم کار که کنم دوباره ضعف و سرگیجه  می‌گیرم  لعنت به هر کی کرونا ساخت .خدا شاهده من جایی نمی‌رفتم فقط برای خرید چیز ضروری  خونه اونم بخدا با دوتا ماسک کاش تمام شه کرونا راحت شیم والله. دستتن درد نکنه مهربون خدا به خودتو و خانواده ت انشااله سلامتی بده عزیزم

🥰🥰
دو بار گرفتی؟؟؟

بله دو دفعه 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.