2777
2789

خانما مامان من موهاش خرماییه.ولی نمیتونه رنگ مو بزاره سردرد های شدید میگیره.اینایی که با قهوه وحنا وبقیه چیزا موهاشونو رنگ میکنن بگیدچطوری استفاده کنه مامانم.

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.

من چند سال پیش از اینترنت در اوردم دو سه بار. فقط روناس اصلا نزنین وحشتناک مو رو داغون میکنه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال پیش از اینترنت در اوردم دو سه بار. فقط روناس اصلا نزنین وحشتناک مو رو داغون میکنه

تا حالا انجام دادی .با چی رنگ کردی ؟؟

تا حالا انجام دادی .با چی رنگ کردی ؟؟

واقعا یادم نمیاد خیلی سال پیش بود. تو اینترنت برای هررنگی کلی دستپر هست. اما نباید انتظار داشت اندازه رنگای شیمیایی موثر باشه. و روش نمیشه رنگ شیمیایی گذاشت

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اندازه هاشو چقدر میزاری؟؟چطوری درست میکنی یه کوچولو توضیح میدی

۵قاشق حنا دو تا قهوه مخصوص رنگ رو از شب قبل با چای سرد خیس میکنم فردا موهام رو روغن زیتون میزنم حنا میزارم یک ساعت نایلون میکشم روسری میپوشم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثلا چقدر حنا وچقدر دارچین مخلوط میکنی ؟؟چطوری درست میکنی ؟؟توضیح میدی

دارچین موهای حساس رو خشک میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۵قاشق حنا دو تا قهوه مخصوص رنگ رو از شب قبل با چای سرد خیس میکنم فردا موهام رو روغن زیتون میزنم حنا ...

چای سرد .یعنی همون چایی ک درست میکنیم میخوریم بزارم سرد بشه؟؟یا نه ؟؟

چای سرد .یعنی همون چایی ک درست میکنیم میخوریم بزارم سرد بشه؟؟یا نه ؟؟

بله چایی رو دم کن خوب که دم کشید بزار سرد لشه

آهان.ممنون .    

ببین عزیزم فقط من موهام اصلا رنگ نمیزارم مادرتون اگه موهاش رنگ داشته باشه دو رنگ میشه حواست باشه

ببین عزیزم فقط من موهام اصلا رنگ نمیزارم مادرتون اگه موهاش رنگ داشته باشه دو رنگ میشه حواست باشه

مامان منم نمیزاره .یه بار گذاشت رنگ مو سردرد بدی گرفت دیگه رنگ نکرد.