2777
2789
عنوان

من همون دختر لرم که از خونه فرار کرد بیاید تا بگم چیشد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ملت فقط دنبال پلیس بازین که کی دروغ میگه کی چی میگه

چون عقده شنیدن تعریف و تمجید  و جملاتی چون  کارآگاه کی بودی تو

اووووو چه هوشی بابا

وایییی چه دقتی

اوه چه مخی هستی

را دارند

این افراد به خود شیفتگی میل بالایی دارند و خواستار قرارگیری در جایگاه نقل تمام مجلس نیز هستند😐😐😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

یعنی کاربرها رفتن به اون پیام دادن ؟؟؟ چی گفتن ؟؟؟؟🙄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اینارو خوبه بقیه بخونن تا درس عبرتی بشه واسه بقیه دخترا تا یه پسر دیدن هول نکنن از زیرتا روشون براش عکس بفرستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خداروشکر که روزای بدت تموم شد

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
وای اون خرا هدفشون چی بوده تامیکارو فرستادن  اسکلا زنا بهمدیگ رحم ندارن

عزیزم من پیام شمارو فک میکنم تو یه تاپیک خوندم که گفته بودی .دروغ گفتم 

تمام تاپیکام حقیقت بود 

و چون خیلی ها تگم کردن بدونن چیکار کردم تاپیک زدم 

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)