2777
2789

سال 98 مرداد 

حدود 200 تومن با مبلا ک شوهرم گرفت و لب تای و این چیزا

مبل و سرویس خواب شوهرم گرفت 

ولی از من بهت نصیحت وسیله کم بگیر و کاربردی وسیله زیاد ادمو همش درگیر خونه تکونی میکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با چیزایی که شوهرت گرفت۲۰۰شد؟

اره با مبل و لب تاب و اینا 

همه چیمم خوب گرفتم حتی یخچالم ساید الجی بود

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دارم میخرم هنوز جمع نزدم ولی خب خیلی چیزا رو که سنجیدم دیدم احتیاجم نمیشه نخریدم...فقط رسممون اینه پسر یه فرش بخرع همین

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
چقدر خوب بود انگار یه قرن از اون موقع گذشته

من خیلی تحقیق کردم توی خرید جهیزیه اگه الانم باشم دقیقا همین جوری میخرم و نهایت میشه 350

مثلا یخچالم 16 خریدم از بندر گچین الان همونجا هست 46 

لباس شویی 6 خریدم هست 11

ظرف شویی 4 بود نخریدم که ساید بخرم اما الان هست 9.5

تمام وسیله هامم خارجی هستن

یا مبل وناهارخوری و سرگیس چوب راش بود روی 50 ملیون اما یافت اباد تهران بود 17 که من سرگیس خوابش نگرفتم ضرر هم کردم ناهار خوری و مبل ها شدن 12

لب تاب هم مگه باید بخریم😬

نه منو شوهرم وقتی با مامانم اینا رفتیم جهاز بخریم گچین دیدیم لب تا هم دارن اونم خریدیم 3.5 خودمون دوتایی 

یعنی اونم حساب کردم ک اصلا اضافه هست

به سلامتی عزیزم چقدر سخت میشه که شوهرت چیزی نخره

مرسی عزیزم...نه کلا رسم اینجاس عادیه..ولی خب همسرم تاکیید کرده چیزای که لازم نمیشه رو حق نداری بخری

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡