2777
2789
عنوان

نیش و کنایه خانوما

333 بازدید | 18 پست

سلام . دوستان به نظر شما علت اینکه اکثر خانوما و دخترا بهم دیگه نیش و کنایه میزنن چیه ؟؟ یعنی واقعا نمیتونن صحبت عادی کنن ؛ با اینکار حالشون بهتر میشه یعنی !؟ طرف هر چی سنش بالاتر تو نیش زدن وارد تر !! البته دیدم دخترای ۱۵ ساله هم که به اندازه ی خانوم ۶۰ ساله نیش میزنن و تظاهر میکنن تو حرفاشون!

.

من به همین دلیل نمیتونم خیلی ارتباط بگیرم با دخترا و زنا (با اینکه خودمم دخترم ) ولی همیشه از حرفاشون ناراحت میشم و احساس تنهایی میکنم ! چرا نمیشه همه باهم خوب و مهربون باشن واقعا!! خیلی بی دلیل همه میخوان همدیگه رو ناراحت کنند ؛ این چجور دوست بودنیه؟!

اسمش سیاست یا هر چی .. من معمولا مهمونی نمیرم ؛ اگرم برم حرف خاصی ندارم با خانوما بزنم ..! چون میدونم میخوان با حرفاشون ناراحتم کنن ..

الان ی عده نیان بگن نه فقط براتو اینجوریه که دروغه !

یعنی همه دخترا یطورین انگار بیشتر حرفاشون دروغه .. 

فقط میخوان تظاهر کنن به همه چی 🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همينم ، امروز رفتم خونه مادرسوهرم ديدن ، فقط بر و بر همه رو نگاه كردم ..

متاسفانه این فقط شامل خانواده شوهر نمیشه ! حتی دوستا و فامیلای خودتم همینن

احسنت . و انقدر این فرهنگ زشت جا افتاده ی جا هم که میرم عادی حرف میزنم یا بی منظور طرف ی چهارتا چیز میشینه از توش میکشه بیرون . کلا دیگه عادت کردن متلک بندازن و از هر حرفی متلک بکشن بیرون . 

آخه چرا 🙁🙁 من دلم میگیره بابت این موضوع 

از بس خودشون از بقیه مخصوصا خانم های سن بالا متلک شنیدن عقده شده و حساس شدن و سعی کردن یاد بگیرن که بتونن جواب بدن و اسمشو میذارن سیاست . از نظر من هرچه عقده بیشتر نیش زبون طرفم بیشتر 

واقعا نمیدونم چرا ! ولی من وقتی میبینم، یه خانم با متلک و کنایه و نیش زبون صحبت میکنه، کلا نظرم نسبت ...

من دو تا خواهر دارم .. ولی هیچ کدوممون زبون دار نیستیم 

متاسفانه این فقط شامل خانواده شوهر نمیشه ! حتی دوستا و فامیلای خودتم همینن

آخ کاملا با حرفات موافقم

میدونی چیه هرکسی با هر نسبتی میتونه انقدر پست باشه ک زبونش عین نیش عقرب باشه

من ی خانوم رو میشناسم سلام کردنشم با نیش و کنایه و توهین همراهه😑

و فامیل خیلی نزدیکمون میشه ایشون

سوسک بشه اونی که تاپیکای عکس دار تگم نکنه😒
از بس خودشون از بقیه مخصوصا خانم های سن بالا متلک شنیدن عقده شده و حساس شدن و سعی کردن یاد بگیرن که ...

از ی نفر شنیدم خانوما با این روش مناطق تاریک ذهنشونو بیان میکنن ! یعنی من هیچ منطقه تاریکی ندارم که نمیتونم نیش بزنم 😂😂