2777
2789

تاپیکای قبلم هست برادرزاده ۱۹سالم فهمیدیم مصرف میکنه ..چیکارباید گرد؟؟اگه تهران هستین لطفا مشاور یاروانشناس خوب معرفی کنین و اینکه ازعوارض این موادم بگین چیکارمیکنه؟؟شما اطرافیانتون کسی هست؟اگه هست لطفا بگین چجوری بودن وچیشدن😔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل اعتیاد نمیاره به اون صورت فقط باید فکرش آزاد کنید ترک میکنه رل من میکشید تفریحی الان یکسال نمیکشه میدونه بره طرفش من ولش میکنم 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،

والا من اولین نفری که دیدم مواد میکشه یه خواننده رپه،که علنی اعلان کرده علف و گل و... میکشه،یعنی بیشتر خواننده هامون مواد میکشن اون جور که تو یوتیوب خودشون گفتن بچه ها هم میبینن اونا رو براشون الگو سازی میشه دیگع

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
گل اعتیاد نمیاره به اون صورت فقط باید فکرش آزاد کنید ترک میکنه رل من میکشید تفریحی الان یکسال نمیکشه ...

عزیزم میشه بگین وقتی میکشید چطور مشد؟؟واینکه ازکجامیدونین نمیکشه؟؟چجوری باید فهمید باحرف خودشون که ادم نمیفهمه ...بعد چه مدت تفریحی میکشیدن؟