2777
2789
عنوان

اینجاکسی هست اطرافیانش موادگل مصرف میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگین وقتی میکشید چطور مشد؟؟واینکه ازکجامیدونین نمیکشه؟؟چجوری باید فهمید باحرف خودشون که ا ...

نگاه مث تریاک یا هرویین نیس ک، اعتیاد اور نیس اما خب به مرور مغزشون و از بین میبره طی مصرف زیاد، باید با یکی حرف بزنه ک براش مهمه باید فکرش و دور کنید ازش دوستایی ک گل میکشن پیشش، من میدونم اون نمیکشه خب معلومه 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،
نگاه مث تریاک یا هرویین نیس ک، اعتیاد اور نیس اما خب به مرور مغزشون و از بین میبره طی مصرف زیاد، بای ...

اخه میگن گل همون حشیش هست..و اینکه میگن اگر کسی مصرف کنه عمرا نمیتونه ترک کنه وباز سراغش میره..شما بااون اقا قصد ازدواج دارین؟؟

ببین خودش بخاد نکشه رااحت میتونه مث بقیه موادا نیس ک بدن درد و اینا داشته باشه، فکرش و روانش و باید دور کنید ازش ببینید چی دوست داره کیو دوست داره ک باهاش وقت بگذرونه در کل چیز خاصی نیس ک خیلی نگران کننده باشه 

اخه میگن گل همون حشیش هست..و اینکه میگن اگر کسی مصرف کنه عمرا نمیتونه ترک کنه وباز سراغش میره..شما ب ...

کی گفته حشیشه😑😑😑😑اینا رو کی بهت گفته اصن اینجوری نیس بابا، من داشتیم هرویینی بوده ترک کرده الان 7 ساله