2777
2789
عنوان

لباس بارداری

281 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من هفته یازدهم هستم و سه ماهه دوم و سومم میفته تو بهار و تابستون که گرمه..به نظرتون چند دست لباس نیاز دارم تو دوران بارداری؟..لباس آزاد منظورمه..مانتو..پیراهن راحتی...تونیک مهمونی...شما چند دست داشتید؟

من ۲دست خریده بودم هم مهمونیا میپوشیدم هم بیرون تو خونه هم که بلوز شلوار بودم 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲دست خریده بودم هم مهمونیا میپوشیدم هم بیرون تو خونه هم که بلوز شلوار بودم 

آخه تو گرما نمیشه بلوز شلوار پوشید..گرمه...مخصوصا تو بارداری.. قبلا همش ساحلی میپوشیدم تو خونه الان فکنم لخت باید بگرم

من الان ماه ۶ هستم تا الان دامن شلواری و پیرهن گشاد میپوشیدم 

ولی میخام چند تا ساحلی بخرم 

مانتو هم گشاد جلو بسته گرفتم یه مانتو یاحلی هم گرفتم یکی دیگم بگیرم خوبه 

اینم بگم شلوار هرچقدر راحت باشه کشش اخر اذیتت میکنه واسسه همین ساحلی خوبهد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

خیلی نخر چون بعدا به کارت نمیاد، دو تا مانتو و چند تا پیراهن خونگی، من سر پسرم خیلی خریدم انقدر که الان از همونا میخوام استفاده کنم، فقط یه مانتو باید برای سرکار بخرم.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
خیلی نخر چون بعدا به کارت نمیاد، دو تا مانتو و چند تا پیراهن خونگی، من سر پسرم خیلی خریدم انقدر که ا ...

مانتو چ مدلی باشه خوبه؟پامچو خوبه بخرم؟...چون چادری هستم مدلای دیگ خته پوشیدنش با چادر

آخه تو گرما نمیشه بلوز شلوار پوشید..گرمه...مخصوصا تو بارداری.. قبلا همش ساحلی میپوشیدم تو خونه الان ...

منم تو گرما بودم تاپ و شرتک و بلوز شلوار میپوشیدم . شکمم خیلی بزرگ نبود برای همین لباسام اندازم بودن .فقط دوتا پیراهن بلند گرفته بودم که برای شیردهیم هستن راحتن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مانتو چ مدلی باشه خوبه؟پامچو خوبه بخرم؟...چون چادری هستم مدلای دیگ خته پوشیدنش با چادر

من میخوام عبای کوتاه بخرم هم خنکه هم زیر چادر راحته

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم