2777
2789

رسیدن ب اهداف

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش کلن ب خاستگاریو ازدواج مربوطه در کل

ولی من هزار بار دیدمو کلن تعبیر نشد برام

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

بچه ها من خیلی خواب خیانت و اشفتگی میبینم داغون شدم کسی راهکاری نداره

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
مال من خواستگار و ازدواج بود

منم فکر میکنم واسم همینجوری میشه 

آخه ی رابطه عاشقانه داشتیم مارو با دعا جدا کردن 

دیشب خواب دیدم جایی بودیم با دوستام زیارتی بود .موقعی بیرون اومدیم دوستام کفششون پوشیدن من گفتم کفش من کجاست دوستم نشونم داد گفت اینه بپوش کفش صورتی بود گفتم شبیه برا منه ینی برا منم یه لنگه پوشیدم راحت لنگه ی بعدی یکم سخت رفت توی پام .بعد که راه میرفتم نگاه کردم خیلی بهم میومد گفتم چقدر کفشم دوست داشتنیه

بچه ها من خیلی خواب خیانت و اشفتگی میبینم داغون شدم کسی راهکاری نداره

احتمالادرطی روزاشفته هستی وبااین فکروخیالات سروکله میزنی آخرشبم طبیعیه خوابشوببینی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
احتمالادرطی روزاشفته هستی وبااین فکروخیالات سروکله میزنی آخرشبم طبیعیه خوابشوببینی

اره خب همش تو ذهنم ابنه که رلم خیانت میکنه و همش  توی خواب دارم ازش اتو میگیرم یا یه جوری میخام بفهمم چه کار میکنه 

واقعا حالم خرابه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
من خواب آشفتگی زیاد داشتم .فهمیدم واسمون دعا گرفته بودن خیلی دوره ی سختی بود میخوام ببخشم دلم یجوریه

کاش منم برم ببینم کسی گرفته یا نه

منم فکر میکنم واسم همینجوری میشه  آخه ی رابطه عاشقانه داشتیم مارو با دعا جدا کردن  دی ...

ان شالله خیر و به تعبیر خوب بگیرش.

توکلت به خدا باشه.

ان شالله هر چی قسمتت باشه.

منم تو خوب دختر همسایمون گفت بیا یکی از این کفشارو بردار و بپوش، گفتم من از اینا نمیخوام، وگرنه تا الان خیلیم داشتم از اینا، من دنبال چیز خاص هستم، یه کفش مدل خاص.

اتفاقا دیرم ازدواج کردم

ان شالله خیر و به تعبیر خوب بگیرش. توکلت به خدا باشه. ان شالله هر چی قسمتت باشه. منم تو خوب دختر ...

منم هر بار خواب میدیدم کفشم گم کردم همش هم توی حرم ؛ چند هفته قبل هم دیدم دوباره گم کردم دوستمم دو تا کفش داشت گفت بیا بپوش نگاهش کردم گفتم نمیخوام کفش خودم رو میخوام بالاخره پیداش می کنم  .دقیقا براش همون روز خواستگار اومد 

حالا بعد اینقدر وقت دیشب خواب دیدم تو حرم موقع خارج شدن همه کفش ها کهنه و مشکی خاکی بود چند تا صورتی قشنگ بود .دوستم گفت اون واسه تو هست گفتم ینی واسه منخ .یکیش پوشیدم گفتم آره خودشه بعدی پوشیدم یکم اذیت شدم وقتی راه رفتم عالی و زیبا بود 

رل یا خواستگار واسه ازدواج ؟  اگه رابطه جدی هست و خانواده ها در جریانن و مثلا کسی مخالف بوده ب ...

نه رل