2777
2789
عنوان

خانوما رونام خیلی چاق شدن.از غصه خوابم نمیبره.

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 101 پست
فقط اتوبوس گفتنت.     بله دقیقا همینه.

پس از فردا برو باشگاه روزی ۴ کیلومتر روی تردمیل بدو

البته اینم بگم لاغری موضعی کلا کار خیلی سختیه

ولی حتما مراقب وزنت باش نسبت به قدت

Mad Girl _ Be Your Own Queen

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از فردا برو باشگاه روزی ۴ کیلومتر روی تردمیل بدو البته اینم بگم لاغری موضعی کلا کار خیلی سختیه ...

دنبال یه روش خانگی هستم که نفهمه گلم.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
دنبال یه روش خانگی هستم که نفهمه گلم.

اتقاقا باید بفهمه

هرکسی اختیاز بدنشو داره

قد و وزنت چنده

چاقی رون پا معمولا بخاطر اضاقع وزن بوجود میاد

اینطوری طبق میل اون بخای ژندگی کنی ۲۰۰ کیلو میکننت که عقبتم بزرگ شه

Mad Girl _ Be Your Own Queen
اتقاقا باید بفهمه هرکسی اختیاز بدنشو داره قد و وزنت چنده چاقی رون پا معمولا بخاطر اضاقع وزن بوجود ...

قدم 168وزنم شده67!!!!!

اتفاقا اونم بزرگه.سینه هامم بزرگه لیفت کردم چون گردنم درد می‌گرفت عزیزم.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
یعنی بخوابم و دوچرخه بزنم!!؟

آره به کمر بخواب 

انگار که تو هوا داری دوچرخه پا میزنی

یه حالت دایره وار

یا دراز بکش به کمر ، یکی از پاهات را ۳۰ شماره بالا ببر بیار پایین ، کاملا کشیده و صاف، بعدش پای دوم

چند دقیقه این تمرینها رو انجام بده چند بار تو روز، پاهات لاغر میشن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خب مشکلم اینه که شوهرم راضی نمیشه.یه چیزی باشه که نفهمه.اگه بگم میرم پیاده روی میفهمه.

خور حتما بازد ذکر کنی مگه میخوام برم پیاده روی هر روز به یه بهانه ای برو یه روز خرید سبزی یه روز خرید لباس یه روز بگو میخوام ردم پارک دور دور یه روز بگو قرار با دوستم دارم و واقعا هم بعد از اینکه پیاده رویت تموم شد یکم خرید روزانه کن بیا خونه شده . با بگو اصلااز این به بعد برای اینکه گفتن تنفس تو هوای ازاد براز بدن مفیده و روحیه رو شاد میکنه میخوام هر روز بدم بیرون یساعتی با کلمات بازی کن خوب کلمه ورزش و رژیم نیار