2777
2789
عنوان

خانوما رونام خیلی چاق شدن.از غصه خوابم نمیبره.

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلم اینه که شوهرم راضی نمیشه.یه چیزی باشه که نفهمه.اگه بگم میرم پیاده روی میفهمه.

آخه نمیشه نه ورزش کنی نه رژیم بگیری بعد لاغر بشی حداقل تو خونه ورزش کن این ورزشهایی هم که میگن پا رو لاغر میکنه یا شکم رو فایده نداره باید کل بدنت لاغر بشه با اونا فرم بگیره و تقویت بشه اگه میتونی تو خونه پیاده‌روی کن یا درجا بزن بصورت دوی آهسته 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
خب دغدغه شده برام عزیزم.

این ک مشکلی نیس من از مشکلات فراوان دق میکنم  و خواب تو چشمم نمیاد

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
خب مشکلم اینه که شوهرم راضی نمیشه.یه چیزی باشه که نفهمه.اگه بگم میرم پیاده روی میفهمه.

توی رختخواب یه تمرینی هست ،به اسم پادوچرخه، اون پاها رو لاغر میکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️