2777
2789

واسه شوهرم دعا میکنید معجزه شه سنگاش همه از بین بره و سالم و صحیح کنارم باشه؟ 

تازگی هم سقط شده بچمون 

اگه به دلتون افتاد دعا کنید شوهر من رو هم دعا کنید

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم خوب میشه نگران نباش

همینجا خوندم خیلی ها دیالیزی شدن 

من بعد از سالها بهش رسیدم 

بچمون هم که از بین رفت

خدا شوهرم بهم ببخشه و سالمش کنه

ممنونم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم فرستادم 

انشاالله به زودی خوب بشه💚

نگران نباش گلم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
همینجا خوندم خیلی ها دیالیزی شدن  من بعد از سالها بهش رسیدم  بچمون هم که از بین رفت خدا ...

همه مثل هم نیستن عزیزم نگران نباش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سنگ کلیه نشنیدم  خطرناک باشه عزیزم نگران نباش

پناه بر خدا همینجا شنیدم باعث دیالیزی شدن شده 

پارسالم مجبور شدم عملش کردم

اما همچنان سنگ داره 

من شوهرم اینقد حالش بود همش اورژانس بستریش میکردن ی چیزی براش درست کردم سنگاش پودر شدن الان راحته میخای بهت بگم عزیزم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم فرستادم  انشاالله به زودی خوب بشه💚 نگران نباش ...

مممنونم 

منم واستون صلوات فرستادم 

مرسی دعامون کردی 

پناه بر خدا همینجا شنیدم باعث دیالیزی شدن شده  پارسالم مجبور شدم عملش کردم اما همچنان سنگ دار ...

ان شاءالله نمیشه اینطوری نگران نباش براش صلوات میفرستم خدا بهتون آرامش و سلامتی بده 

من شوهرم اینقد حالش بود همش اورژانس بستریش میکردن ی چیزی براش درست کردم سنگاش پودر شدن الان راحته می ...

آره عزیزم بهم بگی ممنون و مدیونت میشم

مممنونم  منم واستون صلوات فرستادم  مرسی دعامون کردی

فدات بشم عزیزم 

خواهر قشنگم نگران نباش بسپار به خدا😘

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚