2777
2789
عنوان

میشه بگین جواب ازمایشم چیه😢

176 بازدید | 29 پست

میگن چون بتا بالاس احتمال خارج رحمی هست اما خداروشکر اصلا دل درد ندارم تنها کمر درد شدید دارم ۳ هفتمه ده روز دیگ سونو گفت بیا ک بشه چهار هفتع و نیمت

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات چنده‌؟ بتا من ۴ هفته ۲۱۰۰۰بود سردخترم سونو ام نشون ندادش نرو سونو زوده 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
بعضی وقتی هم دوقلویی بتا بالاست

نمیدونم😢😫

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
بعضی وقتی هم دوقلویی بتا بالاست

بنظرت اوایل بارداری درد مدام زیر دل طبیعیه؟

من دوتاسقط داشتم الانم باردارم زیر دلم دردداره

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

خب ممکنه دوقلو هم باشه. چند روز تاخیر داشتی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
یعنی الان 3 هفته از پریودیت گذشته؟؟؟ 

ن عزیز دلم کلا ۳ هفتس،دقیق روز موعد پریودم رفتم ازمایش

خب ممکنه دوقلو هم باشه. چند روز تاخیر داشتی؟

دقیقا روز موعدم رفتم ازمایش دادم ،چیزی نگذشته بود  امروز ۴ روزه از پریودم گذشته

بنظرت اوایل بارداری درد مدام زیر دل طبیعیه؟ من دوتاسقط داشتم الانم باردارم زیر دلم دردداره

نه خانمی،من دردی ندارم یکی دوروز داشتم اونم در حد پریودی