2777
2789
عنوان

میشه بگین جواب ازمایشم چیه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست
پس چرا میگی 3 هفتمه؟!  روز موعد پریودی میشه 4 هفته...

ن عزیزم خب من میدونم کی باردار شدم ،خودم میدونم ک ۳ هفتس،جدا از اخرین تاریخ پریود

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
نه خانمی،من دردی ندارم یکی دوروز داشتم اونم در حد پریودی

من دردم ازپریودی کم تره 

منتظرم شنبه برم دکتر ببینم چی میگه

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت اوایل بارداری درد مدام زیر دل طبیعیه؟ من دوتاسقط داشتم الانم باردارم زیر دلم دردداره

علت سقط چی بود 

دارو بهت نداده دکتر؟معمولا اونایی که سقط دوسه بار سقط داشتن بهشون پردنیزولون یا آسپرین میدن

من دردم ازپریودی کم تره  منتظرم شنبه برم دکتر ببینم چی میگه

ن فک نکنم چیزی باشه❤

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
ن عزیزم خب من میدونم کی باردار شدم ،خودم میدونم ک ۳ هفتس،جدا از اخرین تاریخ پریود

خب مهم تاریخ پریودیت هست عزیزم

هر دکتری ازت تاریخ خواست، بهش تاریخ اولین روز پریودی رو بگو 

چون خیلی مهمه... 

من سابقه ی خارج از رحمی داشتم

اگه یه وقت لکه بینی داشتی ،برو دکتر تا سونوت کنه... 

علت سقط چی بود  دارو بهت نداده دکتر؟معمولا اونایی که سقط دوسه بار سقط داشتن بهشون پردنیزولون ی ...

علتش فکر کنم کم تحرکی اسپرم شوهرم 

الانم دوران درمان بودم باید جلوگیری میکردم ولی بازم باردارشدم نمیدونم خطریه بازم یا نه نه اسپرین و پردنیزولون نداده چون زیر دوماه بودن و قلب نداشتن

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
خب مهم تاریخ پریودیت هست عزیزم هر دکتری ازت تاریخ خواست، بهش تاریخ اولین روز پریودی رو بگو  چ ...

ن خدارو شکر اصلا ندارم فقط ترشح بی رنگ و بو دارم،البته ببخشی😊

علتش فکر کنم کم تحرکی اسپرم شوهرم  الانم دوران درمان بودم باید جلوگیری میکردم ولی بازم باردارش ...

ان شالله چیزی نیست دردا

نی نی سالم خدا بهت بده .ولی زیاد فعالیت نکن تا هفته ۱۴

ان شالله چیزی نیست دردا نی نی سالم خدا بهت بده .ولی زیاد فعالیت نکن تا هفته ۱۴

چشم برام دعاکن لطفا

دقیقا روز موعدم رفتم ازمایش دادم ،چیزی نگذشته بود  امروز ۴ روزه از پریودم گذشته

خب خب یعنی الان ۵ هفته هستی دیگه. تومان به خدا باشه این دکترها کاهی اوقات زیادی شلوغش میکنن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خب خب یعنی الان ۵ هفته هستی دیگه. تومان به خدا باشه این دکترها کاهی اوقات زیادی شلوغش میکنن. 

ن عزیزم دکتر سونو گفت هنوز ۴ هفته هم نشده،گفت ده روز دیگ بیا بشه ۴ هفته و نیم