پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 عنوان مامانایی که آزمایش غربالگری اول ودارن بفرستن جنسیت نی نی روبگم 234 بازدید | 20 پست فقط ازبرگه آزمایش عکس بفرستین عکس سونوبلدنیستم 1400/12/05 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 مگه تو آزمایشم مینویسن جنسیتو؟ پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 مگه تو آزمایشم مینویسن جنسیتو؟ نه ازروعددهامیشع بفهمب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 نه ازروعددهامیشع بفهمب ن عزیزم ربطی ب آزمایش نداره جنسیت من از دکتر پرسیدم پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 ن عزیزم ربطی ب آزمایش نداره جنسیت من از دکتر پرسیدم من چیزای که دیدم ودارم میگم نگفتم الان دکترمیگه راسته یادروغ جوری که دیدم نوددرصد درست درمیاد نگفتمم علمیه یانیس
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 من چیزای که دیدم ودارم میگم نگفتم الان دکترمیگه راسته یادروغ جوری که دیدم نوددرصد درست درمیاد نگفتمم ... شما ک بیشتر از ی متخصص ک تخصص نداری عزیزم . آزمایش هیچ ربطی ب جنسیت نداره پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 شما ک بیشتر از ی متخصص ک تخصص نداری عزیزم . آزمایش هیچ ربطی ب جنسیت نداره عزیزم من گفتم تخصص دارم درست بخون چی نوشتم بعدشم من این تاپیک وواسه تونزدم که بیای چرت وپرت بگی شماکه تخصص داری نیا
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 عزیزم من گفتم تخصص دارم درست بخون چی نوشتم بعدشم من این تاپیک وواسه تونزدم که بیای چرت وپرت بگی شماک ... تاپیک زدی جنبه نظراتم داشته باش جنبه نداری تاپیک نزن پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 تاپیک زدی جنبه نظراتم داشته باش جنبه نداری تاپیک نزن نزدم بیان نظر بدن تاپیک زدم بیان جنسیت بگم
غریبهآشنا عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1158 عزیزم من گفتم تخصص دارم درست بخون چی نوشتم بعدشم من این تاپیک وواسه تونزدم که بیای چرت وپرت بگی شماک ... سلام نرفتی سونو؟
roomoo عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2589 سلام نه هنو سلام عزیزم.کی میری سونو؟ تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
roomoo عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2589 سلام گلم هقته دیگه حتما به من بگو چی شد.من برات خیلی دعا میکنم پسر باشه. تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
پری۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 453 حتما به من بگو چی شد.من برات خیلی دعا میکنم پسر باشه. مرسی عزیزم حتمابهت خبرمیدم ایشالله نی نی توهم سالم بدنیابیاد وجنسیت دلخواهت باشع به اون پیجه که گفتی واسه خیربه پول میگیره جنسیت میگه عکس فرستادم گف پسره دیگه حالا هرچی خدا بخاد