2777
2789
عنوان

بعد از مدتها سلام...

62 بازدید | 14 پست

بروبچ ... یکی دوتا از بچها هستن ...خیلی کوچیکترمن 😐

خییییلییی رو عصابن اگه تا الان نفلشون نکردم بخاطر ماماناشونه .... واقعا خیلی دارم تحمل میکنم😂 بیاین راهکار بدید دهنشونو سرویس کنم... البته ی چنتا فکر دارم ...

ولی شما چ راهی پیشنهاد میدین؟😂

محل ندع بچن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دیگه محل ندم ಠ_ಠ

چیکارشون کنی 

بزنیشون 

نهایتا سیاست کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب چی کار کردن؟؟ بگو تا بگم چی بگی؟😂😂😂 چند سالشونه؟

یکیشون...خیلییی سرک میکشه تو کارام...ینی انقد فوضوله ک رفته ایدی روبیک منو چک کرده و اومده گفته هاااا پ تو انیمه میبینی؟ از اون موقع پارممممم کرده اه⊙︿⊙

😂😂😂😂 خو گوشیو نزار جلو دست بقیه😂😂 رمز بزا

نه از گوشی خودش اومده چک کرده پروفمو😐 گوشی میدن دست بچه اینجور میره رو مخ بقیه 😐

اصن من خودمم حتی یاپم نبود چی گذاشتم ایدی این رفته انقد پیجامو اکانامو چک کرده بیشتر از خودم میدونه چی نوشتم