اره ۸ روزه نه اصلا کبود نیست .من هرکیو دیدم تو مطب فقط یکم زیر چشاش زرد بود کبود نبودن اصلا ...
هزینش چقدر شد
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بچه ها کسب هس دکتر بهش گفته باشه ممکنه تنفست مشکل شه ولی عمل کرده باشه ؟
وا ادم بینی رو میخواد واسه تنفس اگه مشکل شه که ارزش نداره؟
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
تمام رخش تغییر نکرده.عکس بینیت ببینم ابروم. دیروز میکرو کردم واس همین پررنگه
چ خوشگل شدده مبارکهه
“آنها آدم را جوری بار میآورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت میآوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکردهاند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر میکند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آنها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁