2777
2789
عنوان

اولین دعوت ،شام کباب بدم زشته؟؟

227 بازدید | 9 پست

دوستان من دو سه ماه ازدواج کردم ، میخاستم خانواده امو دعوت کنم برای اولین بار ، بنظرتون زشته شام جوجه کباب کنم بدم؟؟ یا خودم درست کنم ؟؟ایا زشته؟؟ نشانه بی احترامیه  ک خودت مثلا خورشت درست نکردی؟؟

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

جوجه کباب بیرونی؟اره یجوریه به نظرم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بیرون بگیری خیلی بهتره تا گرسنه بمونن

یه مدل خورشت از بیرون بگیر

جوجه کباب و برنج رو هم خودت آماده کن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
جوجه کباب بیرونی؟اره یجوریه به نظرم

نه عزیزم خودم داخل خونه درست کنم با برنج

بستگی داره خب خودت خونوادتو میشناسی من خودم اولین بار ک کل فامیلو دعوت کردم مرغ دادم بیرون پختن چون تعداد زیاد بود۲۵نفر بودن خودمم خورش بادمجون درست کردم

یه بارم دوستامون اومدن شوهرم جوجه درست کرد 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کباب که بهترین غذاس برای مهمون

احساس کردم چون اولین باره میان ، مثلا انتظار داشته باشن خودم خورشت درست کنم ، جوجه رو اخه شوهرم کباب میکنه اینا😁

مثلا کباب همراه با:قورمه سبزی ،قیمه بادمجون ،فسنجون، هرکدوم خودت دوس داری

ممنون عزیزم