2777
2789

ده روز بیشتره هرچی می خورم به نظرم مزه گند میده. غذا می پزم از بوی گندش میخوام بالا بیارم اومدم خونه مامانم قورمه سبزی پخته بود کم مونده بود سر به بیابون بذارم در حالی که عاشق بوی قورمه سبزی بودم. نه از خوردن لذت می برم نه از آشپزی که عاشقش بودم. تازه فهمیدم از عوارض کروناست که دو ماه پیش گرفته بودم. تجربیات بقیه رو خوندم بعضیا نوشتن یه ساله خوب نشدن 😐 دارم دیوونه میشم تو رو خدا راه حلی که خودتون جواب گرفتین به منم بگید 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش توهم بویایی بعد کروناست 

منم اینجوری شدم و خوب نشدم نزدیک هفت ماهه 

درست که نمیشه هیچ بدترم داره میشه یه مدت بوی ماهی می‌پیچید تو بینیم بعدش شد بوی گوگرد الان بوی شیر ترش شده میده همه چی 

همین الان اش داشتیم 

تو دوغ سیر ریخته بودن عصبی شدم داد و بداد که چرا سیر ریختیم من نمیتونم بخورم 

نه تخم مرغ نه سیر نه سبزی نه تخمه همه چی بوی گ* میده

من ۶ ماه گذشته هنوز تخم مرغ میخورم همیطور میشم

کلا بهتر شدی تو این ۶ ماه؟ من گوشت و مرغ و اینا می بینم حالم بد میشه یه طعم گاز مانندی احساس می کنم از همه چیز به جز سبزیجات

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اسمش توهم بویایی بعد کروناست  منم اینجوری شدم و خوب نشدم نزدیک هفت ماهه  درست که نمیشه ه ...

وای یعنی خوب نمیشه 😭😭😭

دلتا گرفتین یا امیکرون؟

دلتا فکر کنم البته به ما فقط گفتن کرونا گرفتین دیگه نوعش رو نگفتن اما اون موقع ایران امیکرون نبود هنوز در این حد

وای یعنی خوب نمیشه 😭😭😭

نمیدونم 

کلی سرچ کردم راجبش 

درمان خاصی نوشته نشده بود 😭😭

بخدا اون موقعی که کلا بویایی نداشتم خیلی حالم بهتر بود نسبت به الان

البته من داشتم تقریبا خوب میشدم 

بعد از واکسن یهو تشدید شد دیگه خوب نشد

نمیدونم  کلی سرچ کردم راجبش  درمان خاصی نوشته نشده بود 😭😭 بخدا اون موقعی که کلا بویای ...

ای وای منم بعد دز سوم اینطوری شدم 😐 ببین من شنیدم قلم بینی خوبه خودم هنوز امتحان نکردم ولی میخوام بخرم ببینم چطوره