2777
2789
 آره مگه باهاشون تماس نگرفتید فقط چت کردید

من تماس نگرفتم اخه شماره کارت دادم نوشته بود مرضیه من از صبح دارم‌ میگم مرضیه خانوم  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چه جوری مشکلتو گفتی فامیل دعا نویسه شکوهی  با چت کردن مشکلتو مطرح کردی

چت کردم بله

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
خوب شاید شماره کارت خانومش بوده  کاش تماس میگرفتی قشنگ مشکلتو توضیح میدادی ومطمعن میشدی ک ...

گفتی کدوم شهرن

چراااا

دوست دارم همه دل هاشون شاد باشه و میخواستم به کس دیگه شماره بدم میخواستم واقعا مطمئن باش م که الکی پولشو خرج نکنن  ه چون به هرکی دادم شماره نتیجه دیده وازشون پرسیدم راضی بودن 

دوست دارم همه دل هاشون شاد باشه و میخواستم به کس دیگه شماره بدم میخواستم واقعا مطمئن باش م که الکی پ ...

ایشالله بشه گفته ۱۰ روز دیکه دعا کن که بشه دعات میکنم