2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم

عزیزم سلام من همونیم که دیشب ازت شماره یک نفر گرفتم مطمعنی کلاه برداری نباشه یک وقت 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
عزیزم سلام من همونیم که دیشب ازت شماره یک نفر گرفتم مطمعنی کلاه برداری نباشه یک وقت 

ببین من نتیجه دیدم این آدم خیلی با ایمان اگر کلاه بردار بود تگ م کن هرچی دلت خواست بهم بگو اگرم خوب بود فقط دعام کن عزیزم زنگ زدی بهش

ببین من نتیجه دیدم این آدم خیلی با ایمان اگر کلاه بردار بود تگ م کن هرچی دلت خواست بهم بگو اگرم خوب ...

پیام دادم بهش و دعا گرفتم  خدا ایشالله هر چی میخوای بهت بده عزیزم خدا سلامتی خوشی بهت بده به حق این شب مبارک

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
مرسی گلم انشالله خدا مشکل همه رو حل کنه فقط خدا رو فراموش نکن

عزیزم برات بهترینارو آرزو میکنم ایشالله که همیشه خنده رو لبت باشه ازشون دعا گرفتم فقط میترسم اثر نکنه برای شما جواب دادش

آره یه کم صبر داشته باش ذکرم گفت بخونی  

وای خدا خیرت بده ایشالله که تو زندگیت همیشه امضای خدا پای آرزوهات باشه 

گفته ۱۰ روز شایدم بیشتر      

آره چند روز طول میکشه  منم 40روزباید یه ذکری رو میگفتم ولی خوب مشکلم تقریبا حل شد ببین من اینقدر دعا نویس ها کلاهمو برداشتن ومشکلم نتونستن حل کنن ولی از این جواب گرفتم اینقدر از خدا خواستم نذر ونیاز کردم که مشکلم حل بشه فایده نداشت چون جادوم کرده بودن وقتی دعات میکنن انگار خدام صداتو نمیشنوه  ولی  از وقتی کارامو این آقا درست گردالان به آرامش رسیدم و خدا صدامو میشنوه درست از نظر مالی داغونم ولی روحی به آرامش رسیدم

آره چند روز طول میکشه  منم 40روزباید یه ذکری رو میگفتم ولی خوب مشکلم تقریبا حل شد ببین من اینقد ...

مگه آقاست