2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
من امروز میخوام کمد خودمو و میز ارایشمو مرتب کنم

خب عالیه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشپزخونه من ۳ روز فقط داخل کابینتا طول کشید البته من دو تا بچه مدرسه ای دارم

البته دیواراش و یخچال هنوز مونده.

داخل کمد اتاق هم تمومه.

تراس مونده و پرده و شیشه ها.

ملحفه ها رو هم شستم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من پایه ام امروز از کجا شروع کنیم  من باید دیوارها روهم پاک کنم خیلی کثیفه

خب پس امروز اتاق ها رو شروع کن فردا ساعت 10 بیا گزارش بده همین جا که چقدر تمیز کردی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من دیشب تمیز کردم تموم شد بعد از یک هفته🙃

خسته نباشی

اشپزخونه ۲ روز 😯بیشترین کار خونه تکونی تو اشپزخونه هست ،البته من کابینتا راتمام کردم

ببین دیگه بستگی به خود ادم داره چطوری تمیز کنه نمیدونم شما چجوری تمیز میکنید شاید خیلی وسیله دارین من بالا گفتم چیکار میکنم

مگه شما میخوای تو اشپز خونه چیکار کنی؟  من ظرف هام در میارم کابینت به کابینت یه دستمال خشک میک ...

من همه ظرف ها رو شستم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اره عزیزم ۱۱ ماهشه. دیگ چاره ای ندارم باید کم کم کار کنم چون دیگ وقت نیس

خب خوبه دنیا اومده پس شما هم همین جوری کم کم کار کن 

آشپزخونه من ۳ روز فقط داخل کابینتا طول کشید البته من دو تا بچه مدرسه ای دارم

اره خیلی فرق دارن ادما و شرایط باهم.. شما چطوری اشپز خونه تمیز میکنید

منم خیلی دلم میخواد شروع کنم ولی کرونا دارم    الان پاشدم فقط صبحونه دخترمو اوردم ضعف گرف ...

اره خوب میشی منم موقع کرونا همین جوری بودم

منم هستم

پس از اتاقا امروز شروع کن و فردا ساعت 10 گزارش بده